Прикарпаття і Донеччина у режимі онлайн презентують розвиток регіонів
30 бер, 2021 0 Коментарів 402 Перегляди

Прикарпаття і Донеччина у режимі онлайн презентують розвиток регіонів

Сьогодні у рамках проєкту «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці» Івано-Франківська обласна державна адміністрація презентувала Донецькій області напрацювання на теми: «Місцевий економічний розвиток, розвиток малого і середнього підприємництва», «Співпраця у сфері освіти та культури».
За словами заступниці голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук, така співпраця між двома областями є надзвичайно корисною, адже допомагає об’єднувати і зшивати Україну.
«Завдяки спільним проєктам ми зможемо  налагоджувати співпрацю у різних сферах соціально-економічного та культурного життя регіонів, - наголосила Світлана Онищук. – Переконана, що наш спільний досвід обопільної співпраці стане прикладом для областей».
Під час презентації для представників Донецької ОДА було презентовано відеоролик про інвестиційну привабливість Прикарпаття, окреслено ключові питання розвитку малого та середнього підприємництва. Для обміну досвідом було запропоновано проекти «Дзбан», «Глемпінги» та ряд інших.
Додамо, що у четвер, 1 квітня, відбудеться презентація від нашої облдержадміністрації. Зокрема, буде представлено тематики «Співпраця між засобами масової інформації», «Співпраця інституцій громадянського суспільства», «Співпраця органів місцевого самоврядування».
Захід проводиться за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

В онлайн-режимі відбувся телеміст між Донеччиною та Івано-Франківщиною

16 березня в рамках проєкту «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці» в облдержадміністрації відбувся телеміст «Онлайн-дні Донеччини на Івано-Франківщині». Його мета — продемонструвати кращі практики східного регіону задля...

Івано-Франківщина та Донеччина спільно реалізовуватимуть проекти у різних сферах

У квітні делегація Прикарпаття у рамках програми «Змінимо країну разом» відвідає міста Донецької області та представить проекти, які реалізовуватимуться у різних соціально-економічних галузях. Про це сьогодні йшлося під час наради за участю першого...

Віталій Федорів: Маємо на ділі, а не на словах об’єднати Україну і людей

Сьогодні заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Федорів перебуває у Львові, де бере участь у робочій зустрічі представників Івано-Франківської, Львівської, Луганської та Донецької областей – підписантів Меморандуму про...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація