Від рівня вакцинації педагогічних працівників залежатиме формат навчання у школах
07 вер, 2021 0 Коментарів 725 Переглядів

Від рівня вакцинації педагогічних працівників залежатиме формат навчання у школах

На цьому під час онлайн-наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів влади, головами райдержадміністрацій та територіальних громад області наголосила голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук.
«Протягом кількох останніх тижнів в Україні і області зокрема спостерігається тенденція до збільшення кількості нових випадків захворювання на COVID-19. За епідеміологічними показниками, вже наступного тижня існує ймовірність переходу Прикарпаття до «жовтої» епідеміологічної зони, що призведе до певних обмежень, - зазначила керівниця області. - Так, заклади галузі освіти будуть змушені  перейти на дистанційну фору навчання, позаяк ключовою умовою для проведення звичного режиму освітнього процесу є вакцинація понад 80 % усіх педагогів».
Зазначалося, що на сьогодні в області провакциновано 29 відсотків вчителів. 15 шкіл на Прикарпаття імунізували понад 80 % освітян.
«Щоб діти навчалися у звичному режимі, а процес навчання був якісним,  закликаємо вчителів до вакцинації», - наголосила Світлана Онищук.
Підкреслимо, що за останню добу в області на COVID-19 захворіли 58 осіб, одна людина померла. За минулий тиждень відсоток виявлення нових випадків захворюваності зріс на 45 у порівнянні з попереднім тижнем. Також хворобу почали дедалі частіше діагностувати серед дітей дошкільного та шкільного віку.


Питання роботи соціальної сфери області обговорили на нараді в ОДА

Сьогодні під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук відбулася робоча нарада із керівниками профільних структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої...

Марія Савка: Необхідна консолідована співпраця, щоби жителі області побачили всі переваги

Сьогодні в обласній державній адміністрації під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Марії Савки відбулася перша установча онлайн-нарада з новообраними головами ОТГ області «Організація роботи територіальних громад...

Новим заступником голови обласної державної адміністрації призначено Євгенія Фербея

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів під час онлайн-наради з керівниками структурних підрозділів ОДА та головами райдержадміністрацій представив новопризначеного заступника голови обласної державної адміністрації Євгенія...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація