Про відновлення об’єктів, які пошкоджені травневою стихією йшлося на сьогоднішній селекторній нараді
24 вер, 2019 0 Коментарів 448 Переглядів

Про відновлення об’єктів, які пошкоджені травневою стихією йшлося на сьогоднішній селекторній нараді

Сьогодні під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки, за участі керівників структурних підрозділів ОДА, обласних управлінь, Тисменицької, Калуської, Рожнятівської, Богородчанської райдержадміністрацій та міст Калуш і Болехів відбулася селекторна нарада, на якій йшлося про відновлення об’єктів, пошкоджених травневою стихією, аварійних мостів на території області.
«Ми обговоримо «дорожню карту» дій щодо ліквідації наслідків травневої стихії. З резервного фонду Державного бюджету для подолання наслідків травневої стихії на Прикарпаття надходить 59,8 млн грн, з цих коштів на Рожнятівський район заплановано виділити 4,4 млн грн, Богородчанський – 12,1 млн грн, Тисменицький – 0,7 млн грн, Калуський – 24,1 млн грн, м. Болехів – 1 млн грн, м. Калуш – 12 млн гривень. Ми повинні розуміти що до кінця року область зобов’язана стовідсотково ефективно освоїти ці кошти», – зауважила Марія Савка.
«Ми активно працюємо над тими завданнями, які поставлені, докладаємо максимум організаційних зусиль органів виконавчої влади та місцевого самоврядування для якісного та вчасного використання цього фінансового ресурсу, необхідного для ліквідації наслідків травневої стихії», – підкреслила посадовець.
Керівники райдержадміністрацій та міст обласного значення прозвітували у селекторному форматі про готовність до використання коштів, укладання договорів на виконання робіт з відновлення пошкоджених об’єктів та загалом про їх відновлення.
У контексті цього питання перший заступник голови ОДА наголошувала: «Упродовж тижня керівникам Тисменицького, Калуського, Рожнятівського, Богородчанського районів, міст Калуш та Болехів необхідно організувати підписання угод з тими підрядниками, які виконуватимуть роботи з відновлення аварійних мостів та об’єктів, пошкоджених травневою стихією».
Також йшлося про ведення технічного нагляду за проведенням відновлювальних робіт на пошкоджених стихією об’єктах та хід відновлення металевого мосту через річку Чечва на автомобільній дорозі Пійло-Довге Калуського району.
На завершення наради керівникам структурних підрозділів ОДА, обласних управлінь, органів місцевого самоврядування було доручено забезпечити вчасне виконання робіт з ліквідації наслідків травневої стихії.

В ОДА відбулася нарада щодо відновлення об’єктів, пошкоджених травневою стихією

Сьогодні під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки, за участі керівників структурних підрозділів ОДА, обласних управлінь, Тисменицької, Калуської, Рожнятівської, Богородчанської райдержадміністрацій та міст Калуш і...

В області сформують перелік протипаводкових заходів, які потребують першочергового фінансування

Таке доручення дав голова облдержадміністрації Денис Шмигаль сьогодні під час щотижневої наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, керівниками територіальних органів міністерств та відомств. «Актуальні питання...

Питання готовності до опалювального сезону взято під пильний контроль обласної влади

Сьогодні під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки відбулася нарада з питань готовності Івано-Франківщини до початку опалювального сезону. «Із настанням осені готовність закладів житлово-комунального господарства,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

УВАГА! НЕРЕСТ!

УВАГА! НЕРЕСТ!

23 лют, 2024 0

Авторизація