На Прикарпатті знову курсуватиме прикарпатський експрес
15 сер, 2022 0 Коментарів 538 Переглядів

На Прикарпатті знову курсуватиме прикарпатський експрес

Укрзалізниця повертається до розвитку мережі регіональних експресів на заході України. Так, з 15 серпня для пасажирів знову буде доступний «Прикарпатський експрес» — поїзд №807/808, який курсуватиме тепер у сполученні Коломия — Львів.
Він вирушатиме з Коломиї щоденно о 06:10 і прибуватиме до Львова о 10:40. Зі Львова поїзд вирушатиме о 17:20 і прибуватиме до Коломиї о 21:47. Курсуватиме через Івано-Франківськ, Калуш, Долину, Моршин та Стрий.
Крім того, вже доступні квитки на «Буковинський експрес» №702 Львів — Чернівці. Він вирушатиме зі Львова щоденно о 17:25 і прибуває до Чернівців о 22:17. З Чернівців поїзд вирушає о 07:30 і прибуває до Львова об 11:54. Курсує через Ходорів, Івано-Франківськ, Коломию та Снятин.
І вже днями готується до виходу на колії «Дністровський експрес», перший рейс якого зірвався через початок повномасштабної війни в лютому, але ніщо не зупинить потяг, час якого настав! Та про нього детальніше окремо.
На всіх маршрутах використовуватимуться зручні сучасні дизель-поїзди ДПКр.
Квитки вже незабаром шукайте в застосунку Укрзалізниці за посиланням http://app.uz.gov.ua/start, на сайті, у чат-боті та в касах вокзалів.

Дизель-потяг 815/816 Львів - Чернівці поїде маршрутом через Болехів

З 23 травня дизель-потяг 815/816 Львів - Чернівці поїде маршрутом через Стрий, Моршин, Болехів, Долину, Рожнятів, Калуш. До 1 червня (через ремонтні роботи на ділянці Коломия - Чернівці) курсуватиме як Львів - Коломия, після 1 червня як Львів -...

Укрзалізниця запускає «Прикарпатський експрес», який поєднає Волинь, Галичину та Прикарпаття

Укрзалізниця запускає сучасний тривагонний дизельний потяг ДПКр № 807/808 «Прикарпатський експрес» сполученням Івано-Франківськ — Ківерці (через Львів та Луцьк). Цей потяг з’єднає одразу три туристичні регіони на заході України, надаючи можливість...

На зимові свята до Прикарпаття курсуватимуть три додаткові поїзди

Укрзалізниця продовжує активно готуватись до перевезень пасажирів під час новорічних свят. Так, компанія призначила три поїзди у популярних напрямках. Призначено курсування таких додаткових поїздів: №143/144 Київ — Івано-Франківськ, Ворохта; поїзд...

0 Коментарів

Авторизація