У міській бібліотеці для дітей відбувся захід «Бабусина казка»
06 жов, 2023 0 Коментарів 192 Перегляди

У міській бібліотеці для дітей відбувся захід «Бабусина казка»

Є багато родинних свят, але ще є свята міжнародні, державні, народні. Другий місяць осені починається з особливої дати –1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

Люди старшого покоління – досвідчені, мудрі, добрі. Сьогодні вони для нас не просто дідусі й бабусі, а ще і люди, які виховали захисників України, наших Героїв. Вони – історія кожної сім’ї, історія нашого народу.

До Міжнародного дня людей похилого віку в міській бібліотеці для дітей, під егідою Карітас Івано-Франківськ та УВКБ ООН, відбувся соціально-груповий захід «Бабусина казка». Діти розповідали про своїх бабусь та дідусів.
 
Волонтер, представник Карітасу Ольга Канцір зауважила, що всі повинні поважати старших, допомагати їм та піклуватися про стареньких. Родзинкою  заходу був майстер-клас з виготовлення  оберегів для воїнів ЗСУ. 

Присутні, створюючи виріб, вкладали в нього частку своєї чистої дитячої душі, свого сердечка, своєї любові та поваги. Незабаром ці обереги будуть передані нашим славним воїнам і вони точно сподобаються нашим захисникам і захисницям та будуть оберігати їх.????

Запрошуємо приєднатися до групового заходу соціальної згуртованості Болехівської громади «Бабусина

Захід відбудеться під егідою Карітас Івано-Франківськ та УВКБ ООН до Дня людей похилого віку. Він розрахований як на місцевих жителів, так і на внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Болехівській громаді. У привітній та теплій атмосфері ми...

У міській бібліотеці для дітей відбувся захід «Обереги нашої долі»

До Дня захисників і захисниць України, в міській бібліотеці для дітей, під егідою Карітас Івано-Франківськ та УВКБ ООН відбувся соціально-груповий захід «Обереги нашої долі». На заході волонтер, представник КарітасуОльгаКанцір розповіла про свято...

У Болехівській міській бібліотеці для дітей відбувся захід, присвячений 34-й річниці виведення

Бої закінчуються,а історія вічна.Пішла в історію і десятирічна афганська війна? але війни не закінчуються безслідно. Ті, хто вижив - то живий голос війни. В міській бібліотеці для дітей, спільно з центральною міською бібліотекою проведено тематичну...

0 Коментарів

Авторизація