Оголошення про  проведення конкурсу на заміщення посади директора музею історії міста Болехова імені Романа Скворія
30 чер, 2021 0 Коментарів 429 Переглядів

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора музею історії міста Болехова імені Романа Скворія

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28.01.2016 № 955-VІІІ та ст.21 Закону України «Про культуру», наказу по відділу культури від 25.06.2021 № 19-ОД «Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора музею історії м.Болехова ім.Р.Скворія», відділ культури виконавчого комітету Болехівської міської ради оголошує конкурс на замішення посади директора музею історії міста Болехова імені Романа Скворія. 
Строки проведення конкурсуна заміщення посади директора музею історії міста Болехова імені Романа Скворія складають два місяці з дня оприлюднення оголошення.
Вимоги до кандидатів на посаду:громадянство України, вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
Не може бути призначена на посаду керівника   закладу культури особа, яка:
- за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
- має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;
- є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом культури, а саме центрального органу виконавчої влади, органу влади Автономної Республіки Крим, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування (далі — орган управління).
Особи, які бажають брати участь в конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення про конкурс подають такі документи:
- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (ЗРАЗОК заяви кандидата про участь у конкурсі — Скачати файл, згода на обробку персональних даних — Скачати файл);
- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
- копію документа, що посвідчує особу;
- копії документів про вищу освіту;
- два рекомендаційні листи довільної форми;
- мотиваційний лист довільної форми.
Особи можуть надавати інші документи, які, на їхню думку, підтверджують їх професійні чи моральні якості. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.
Зазначені документи надсилаються на поштову (77202, Івано-Франківська обл., м.Болехів, пл.І.Франка, 3,) та електронну (vkbm@bolekhiv-rada.gov.ua) адреси відділу культури виконавчого комітету Болехівської міської ради у встановлений строк. Довідки за телефоном 3 42 79.
Дата початку формування конкурсних комісій – 30 червня 2021 року.
Конкурсна комісія складається з дев’яти осіб:
- три кандидатури від членів трудового колективу;
- три кандидатури від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування;
- кандидатури від профспілкової організації.
Кандидатури до складу конкурсної комісії від трудових колективів обираються на загальних зборах трудового колективу.
Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подають по три кандидатури органу управління. Кандидатури до складу конкурсної комісії від громадських організацій визначатимуться шляхом жеребкування, проведеним органом управління.
Членами конкурсної комісії можуть бути:
- незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;
- члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до Закону;
- члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури.
Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:
- за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
- має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов'язаного з корупцією;
- є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління;
- є членом трудового колективу закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.
Заявки до складу конкурсної комісії приймаються не пізніше 24 липня 2021 року за адресою: 77202, івано-Франківська обл., м.Болехів, пл.І.Франка, 3.
Умови проведення конкурсу на посаду директора музею історії міста Болехова імені Романа Скворія та призначення керівника:
Конкурсний добір проводиться публічно. Орган управління забезпечує відео- та аудіо- фіксацію всіх засідань конкурсної комісії та розміщує матеріали засідань конкурсної комісії на офіційному веб-сайті.
Представники засобів масової інформації та громадськості мають право бути присутніми на засіданнях конкурсної комісії під час проведення співбесіди з кандидатами, під час якої публічно презентуються запропоновані проекти програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.
Відділ культури виконавчого комітету Болехівської міської ради не пізніше як за 10 днів до дня проведення першого засідання конкурсної комісії повідомляє кандидатів про час та місце проведення засідання конкурсної комісії.
Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів.
На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду керівника комунального закладу культури, на відповідність кваліфікаційним вимогам. Результати розгляду невідкладно повідомляються кандидатам електронною поштою чи іншим засобом зв’язку, зазначеним в автобіографії.
Особа не допускається до участі в доборі кандидатів на посаду керівника музею у разі невідповідності вимогам, зазначеним у статті 211  Закону України «Про культуру», за рішенням конкурсної комісії.
На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.
Конкурсна комісія приймає рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування та оприлюднює його на офіційному веб-сайті та в інший спосіб. Спосіб голосування визначається рішенням конкурсної комісії.
Рішення конкурсної комісії вважається прийнятим, якщо за нього на засіданні конкурсної комісії проголосувала більшість від затвердженого складу конкурсної комісії.
У разі виявлення фактів, що свідчать про конфлікт інтересів члена конкурсної комісії, такий член конкурсної комісії не бере участі в голосуванні.
У разі відхилення конкурсною комісією всіх кандидатів конкурсна комісія проводить повторний конкурс.

В установах культури Болехівщини вшановують пам'ять Лесі Українки

Відповідно до розпорядження міського голови від 22.02.2021 № 44-р «Про підготовку та відзначення на території Болехівської міської ради 150-річчя від дня народження Лесі Українки» та наказу відділу культури виконавчого комітету Болехівської міської...

Презентація книжки поезії "Неголосні молитви"

Вчора, 9 жовтня 2019 року, у Музеї історії міста Болехова імені Романа Скворія Клавдія Дмитрів презентувала свою книжку поезії "Неголосні молитви"...

"Втрачений світ. Люди і долі"

"Втрачений світ. Люди і долі". Під такою назвою працівники Музею історії міста Болехова імені Романа Скворія організували та провели зустріч мешканців міста з очевидцями та нащадками депортованих українців з території Польщі. З того часу минуло 75...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація