Всеукраїнський дистанційний конкурс фото-, кіно- та аудіовізуальних мистецтв «Світ ISee»
08 кві, 2021 0 Коментарів 1 130 Переглядів

Всеукраїнський дистанційний конкурс фото-, кіно- та аудіовізуальних мистецтв «Світ ISee»

Світ насправді Талановитий!
І ти – його Талановита часточка!
Просто повір у себе!

За сприяння Благодійного Фонду «Талановитий Світ» у м.Києві 07-10 березня 2021 року проходив Всеукраїнський   дистанційний конкурс фото -, кіно - та аудіовізуальних мистецтв «Світ ISee».

Відкрилися нові можливості для учасників  з усіх куточків України та світу Адже на сьогодні, стираючи географічні кордони, матеріальні бар’єри та можливі перешкоди з боку поширення світом коронавірусної інфекції «COVID – 19», є безліч можливостей брати участь в будь-яких конкурсах.

Формат проведення Всеукраїнського конкурсу  фото - , кіно - та аудіовізуальних  мистецтв   «Світ  ISee» також був спрямований на запобігання  поширення небезпечної хвороби. І тому всі роботи були надіслані на електронну пошту Фонду або відеозаписом на каналі Youtube.

Програма конкурсу містила такі жанрові номінації :
  • фотомистецтво;
  • кіномистецтво;
  • аудіовізуальне мистецтво.
Оцінку виступів учасників конкурсу здійснювало міжнародне журі, яке складалося  з   професійних  режисерів, фотомитців, художників  з  України, США, Німеччини, Китаю, Аргентини, Польщі, Бразилії, Канади, Мексики, Австрії, Іспанії. Незалежно  від   результату  конкурсу  кожна   робота  отримала  професійну   рецензію.            
             
Вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості з гуртка цифрової фотографії, яким керує Костів О.В. також взяли участь у конкурсі та гідно представили Болехівщину. Серед 14 номінацій з фотомистецтва (документальна фотографія, жанрова фотографія, рекламна фотографія, вулична фотографія, портрет, пейзаж, натюрморт,фотограма, фотополювання, репортаж, репродукція, мобілографія, мікрофотографія, макрофотографія, архітектурна фотографія, люмінографія, панорамна фотографія, інші напрямки фотографічного мистецтва) перемогу здобули: 

  • два перші місця - Боттер Оксана та Керніцька Христина за роботи  «Стародавний Львів» і «Золотоверхий»,  
  • два другі місця - Микитин Анна та Кухарчик Ростислав за роботи «Річка Дніпро» і «Спаситель світу людського».
Вихованці гуртка отримали дипломи і звання лауреата I та II ступенів, а також медалі за зайняте 1 та 2 місця.

Бажаємо гуртківцям не зупинятися на досягнутому, йти до нових звершень та перемог!!!

Вітаємо переможців ІІІ етапу Конкурсу з образотворчого мистецтва

З метою виявлення обдарованих учнів і сприяння їх творчому розвитку, надання допомоги у подальшому професійному самовизначенню, а також пропагування кращих зразків образотворчого мистецтва 25 лютого 2021 року в приміщенні Навчально-наукового...

Переможець ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу "Джерело творчості"

Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс «Джерело творчості», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 23 листопада 2017 року № 1527, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 15 грудня 2017 року за № 1517/31385...

Всеукраїнський конкурс рукописів навчальної літератури

Вітаємо лауреата Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти Микитин-Гончарук Мар'яну Михайлівну У квітні 2020 року відбувся Всеукраїнський конкурс рукописів навчальної літератури для...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація