В Україні презентували чат-бот з протидії торгівлі людьми «Залишайся в безпеці»
28 гру, 2021 0 Коментарів 431 Перегляд

В Україні презентували чат-бот з протидії торгівлі людьми «Залишайся в безпеці»

Відбулась презентація чат-боту з протидії торгівлі людьми «Залишайся в безпеці», який розроблений у рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» завдяки співпраці Львівського державного університету внутрішніх справ та Координатора проектів ОБСЄ в Україні за сприяння Міністерства соціальної політики та Національна поліція України.

Про це повідомляє пресслужба Мінсоцполітики.
Інформаційний ресурс допоможе розпізнати небезпечні ситуації, розповість про різні форми сучасного рабства та порадить, куди звертатися за допомогою.

Автори ресурсу переконані, що такий чат-бот сприятиме підвищенню рівня обізнаності суспільства про проблему торгівлі людьми та допоможе запобігати ризикованим ситуаціям.

Ця програма розповідає про правила безпечного працевлаштування, навчання, подорожей та онлайн-спілкування, містить багато інфографіки. Завдяки ресурсу можна швидко знайти інформацію, як допомогти рідним чи друзям, які потрапили у сучасне рабство.
Користувачам запропонують поглибити свої знання у сфері протидії торгівлі людьми – пройти тематичний квест та навчальний онлайн-курс.
Приєднатися до чат-боту «Залишайся в безпеці» можна за посиланням.

Торгівля людьми, як глобальна проблема та права особи, яка постраждала від торгівлі людьми.

Одним із найтяжчих злочинів в усьому світі є торгівля людьми. Торгівля людьми є не лише сучасною формою рабства, яке порушує права людини, а й тяжкою формою насильства, що спричиняє ризик для її здоров’я. Жодна країна світу не може убезпечити себе...

Права особи, яка вважає себе постраждалою від торгівлі людьми

Торгівля людьми – означає здійснювання з метою експлуатації, вербування, перевезення, передачу, приховування або одержання людей шляхом загрози силою або її застосування, або інших форм примусу, викрадення, шахрайства, обману, зловживання владою,...

У 2020 році в Україні запрацює кол-центр для постраждалих від торгівлі людьми та домашнього

У 2020 році в Україні запрацює гаряча лінія для осіб, постраждалих від торгівлі людьми, домашнього насильства, насильства за ознакою статі, насильства стосовно дітей, або про загрозу вчинення такого насильства. Прийом звернень громадян...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація