Види послуг служби зайнятості роботодавцям
24 бер, 2023 0 Коментарів 315 Переглядів

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

23 березня 2023 року Болехівським відділом Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості організовано та проведено семінар з роботодавцями на тему «Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)».

Метою даного заходу було інформування роботодавців про можливості та послуги служби зайнятості, покликані забезпечити ефективну зайнятість населення, а також привернути увагу роботодавців до підвищення соціальної відповідальності.

Працівниця Болехівського відділу розповіла присутнім про послуги, які надаються державною службою зайнятості та зазначила, що налагодження тісної співпраці з роботодавцями значно підвищує ефективність роботи служби зайнятості та допомагає вирішити головне завдання – працевлаштування незайнятих громадян на вільні та новостворені робочі місця. 

Під час заходу обговорили порядок та процедуру надання роботодавцям різного роду компенсації за працевлаштування працівників з числа квотних категорій населення. Також детально зупинилась на таких послугах служби зайнятості як професійне навчання, а саме стажування на робочому місці.

В ході зустрічі представники новостворених підприємств, фізичні особи-підприємці активно обговорювали актуальні питання та мали можливість отримати вичерпні відповіді на усі свої запитання.

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

23 лютого 2023 року в Болехівському відділі Калуської філіїІвано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавцівна тему «Види послуг служби зайнятості роботодавцям». Фахівець Болехівського відділу Тетяна Бонковська...

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

15 грудня 2022 року в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців на тему «Види послуг служби зайнятості роботодавцям». Фахівець міської філії Тетяна Бонковська охарактеризувала...

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

28 квітня 2022 року в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар з роботодавцями «Види послуг служби зайнятості роботодавцям». Директор міської філії Марія Сказикохарактеризувала основні показники...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація