Понад 9 тисяч осіб скористалися послугами обласної служби зайнятості від початку року
12 кві, 2023 0 Коментарів 245 Переглядів

Понад 9 тисяч осіб скористалися послугами обласної служби зайнятості від початку року

У січні - березні 2023 року з усіма структурними підрозділами Івано-Франківського обласного центру зайнятостіспівпрацювало 1,6 тис. роботодавців. В базіданихобласноїслужбизайнятостіналічувалось 3,5 тис. вакансій. За сприянняслужбизайнятостібуло укомплектовано 2,3 тис. вакансій, рівеньукомплектуваннявакансійсклав 65,0%.

Послугамислужбизайнятості у січні - брезні 2023 року скористалися 9,1 тис.осіб, з них 7,8 тис. зареєстрованихбезробітних. 
За сприянняслужбизайнятостіпрацевлаштовано 2,5 тис.осіб, зокрема 1,8 тис. зареєстрованихбезробітних. 

До громадських та іншихробіттимчасового характеру було залучено 46 осіб. Крім того, 68 осіббулизалучені до суспільнокориснихробіт в умовахвоєнного стану.

З метою забезпечення професійно-кваліфікаційногорівняшукачівроботивимогамроботодавців, за сприяння служби зайнятості 753 безробітних проходили професійне навчання. 

Станом на 1 квітня 2023 року кількістьзареєстрованихбезробітних становила 3,9 тис.осіб.
Вкотре звертаємо увагу на необхідність дотримання роботодавцями та найманими працівниками законодавства про працю та зайнятість населення та наголошуємо, що офіційне працевлаштування з виплатою легальної заробітної плати має ряд беззаперечних переваг для найманих працівників та працедавців.

Якщо у вас виникають будь-які питання, пов’язані з працевлаштуванням, звертайтесь до працівників служби зайнятості (адреса та контактні телефони за посиланням https://is.gd/u0nOYN). 

Ми завжди раді вам допомогти та бажаємо успіхів на шляху до працевлаштування!

Понад 6 тисяч осіб скористалися послугами обласної служби зайнятості у січні 2023 року

У січні 2023 року з філіями обласного центру зайнятості співпрацювало 702 роботодавці. В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 1,3 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 599 вакансій, рівень укомплектування...

Понад 30 тисяч осіб скористалися послугами обласної служби зайнятості у 2022 році

З січня по грудень 2022 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 30,2 тис. осіб, з яких 25,3 тис. мали статус безробітного. За сприяння обласної служби зайнятості у 2022 році працевлаштовано 12,4 тис. осіб, зокрема 10,2 тис....

Понад 26 тисяч осіб скористалися послугами обласної служби зайнятості від початку року

Пресреліз Понад 26 тисяч осіб скористалися послугами обласної служби зайнятості від початку року З січня по вересень 2022 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 26,5 тис. осіб, з яких 22,4 тис. мали статус безробітного. За сприяння...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація