Право на захист
24 кві, 2024 0 Коментарів 40 Переглядів

Право на захист

23 квітня 2024 року у Болехівському відділі Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар для внутрішньо переміщених осіб за участю представників Благодійного Фонду “Право на захист” та сектору “Болехівське бюро правової допомоги”.                                                                                   
Захід відбувся з метою ознайомлення з послугами служби зайнятості, перевагами легальної зайнятості, підвищення внутрішньої мотивації до працевлаштування.    
Під час заходу учасники отримали інформацію про ситуацію на місцевому ринку праці, реалізацію активних програм сприяння зайнятості, можливість отримання мікрогранту на започаткування або розвиток власного бізнесу, а також право на отримання ваучера на навчання.
Представники БФ “Право на захист” Віта Підгайна та Леся Гринишин поінформували присутніх про можливість реєстрації та отримання адресної допомоги, а саме: консультування щодо правової допомоги, соціальних виплат, фіксування факту пошкодженого майна, компенсації за зруйноване житло, отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, а також поінформували про програму “Доступні ліки”. 
Представники сектору “Болехівське бюро правової допомоги” Надія Бойко та Ірина Галів розповіли про послуги, які можна отримати в бюро.
На завершення заходу учасники отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

22 лютого 2024 року у Болехівському відділі Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців на тему«Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)». Фахівець служби зайнятості Т....

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

25 січня 2024 року у Болехівському відділі Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців на тему «Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)». Фахівець служби зайнятості...

18 серпня 2022 року працівники Болехівскої міської філії Івано-Франківського обласного центру

18 серпня 2022 року працівники Болехівскої міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості провели виїзний захід в Гузіївському старостинському окрузі. В заході взяла участь головний юрист сектору Болехівського бюро правової допомоги...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація