Оперативна інформація щодо запобігання та поширення на території Болехівської міської ради ГРЗ, спричиненого коронавірусною хворобою (COVID-19)
06 кві, 2020 0 Коментарів 1 460 Переглядів

Оперативна інформація щодо запобігання та поширення на території Болехівської міської ради ГРЗ, спричиненого коронавірусною хворобою (COVID-19)

Оперативний штаб інформує про ситуацію на території Болехівської міської ради, пов’язану з коронавірусною хворобою COVID-19, станом на 6 квітня 2020 року:

- на території  Болехівської міської ради лабораторно підтверджено 2 випадки  COVID-19, спричинених коронавірусом SARS-CoV-2. 
Один пацієнт перебуває на лікуванні у Комунальному некомерційному підприємстві "Долинська багатопрофільна лікарня». Його стан задовільний, спостерігається позитивна динаміка. Друга людина – це 37-річна породілля з Болехова, яка померла у обласному перинатальному центрі  30 березня 2020 року. Інші  випадки госпіталізованих з підозрою на COVID-19 лабораторно не підтверджені.
- за даними КНП «Центр первинної медичної допомоги», під контролем сімейних лікарів перебувають 212 жителів  Болехівщини, які повернулися з-за кордону. На разі у них немає симптомів гострої респіраторної інфекції.

Запам’ятайте: ваше відповідальне ставлення до виконання всіх карантинних заходів допоможе зберегти ваше здоров'я та врятувати здоров'я та життя оточуючих. 

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 1 квітня в Україні 669 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 17 летальних (4 за останню добу), 10 пацієнтів одужало. За добу було підтверджено 120 нових випадків. Наразі...

Оперативна інформація щодо запобігання та поширення на території Болехівської міської ради ГРЗ,

Оперативний штаб інформує про ситуацію на території Болехівської міської ради, пов’язану з коронавірусною інфекцією COVID-19, станом на 1 квітня 2020 року: - на обстеженні у Комунальному некомерційному підприємстві "Долинська багатопрофільна...

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 43 нові випадки. Наразі...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація