У контакт-центрі МОЗ впроваджено сервіс віддалених консультацій лікарів
22 гру, 2020 0 Коментарів 467 Переглядів

У контакт-центрі МОЗ впроваджено сервіс віддалених консультацій лікарів

Міністерство охорони здоров’я України запровадило новий сервіс надання віддалених консультацій через Національний контакт-центр із питань протидії поширенню COVID-19. Передбачається, що з часом перелік лікарів, які консультуватимуть громадян через контакт-центр, буде розширюватися. Про це під час щоденного брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
«Орієнтуючись на запити, які надходять до контакт-центру МОЗ, ми постійно розширюємо його можливості та перелік послуг, які можна отримати з допомогою наших операторів. Багато питань, які вже опрацював контакт-центр, було пов’язано з потребою громадян саме у медичних консультаціях. Через це з метою надання віддаленої консультативної допомоги МОЗ вирішило залучити до роботи у контакт-центрі медичних працівників», — заявив міністр.
Максим Степанов зазначив, що наразі контакт-центром МОЗ вже надано більше 350 медичних консультацій. Планується, що після аналізу запитів буде збільшено кількість медичних працівників, залучених у віддалених консультаціях.
«Ситуації бувають різні — хтось немає сімейного лікаря, а хтось не може йому додзвонитися. Зараз у постійному режимі ми аналізуємо оброблені контакт-центром запити задля розширення переліку фахівців, які надаватимуть віддалені консультації. Наше головне завдання — надати ефективну, швидку та якісну допомогу всім, хто звернувся в контакт-центр МОЗ із питаннями щодо COVID-19», — підкреслив очільник МОЗ.
Нагадаємо, що контакт-центр із протидії поширенню COVID-19 Міністерства охорони здоров’я України працює за єдиним безкоштовним номером 0-800-60-20-19 з 2 листопада 2020 року. З початку роботи за номером уже звернулося майже 100 тисяч громадян.

Максим Степанов: Кожен українець через контакт-центр МОЗ зможе викликати мобільну бригаду

Всеукраїнський контакт-центр Міністерства охорони здоров’я України із протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 вдосконалюється новими послугами. Зокрема, завтра у тестовому режимі буде додана функція залишення запиту на виїзд...

Госпіталізація та операція не можуть бути перенесені, якщо це загрожує життю та здоров’ю пацієнта

Заборона на проведення закладами охорони здоров’я планових заходів із госпіталізації не розповсюджується на певні види надання медичної допомоги. Про це на щоденному брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов. «Певні планові...

Сьогодні розпочав роботу всеукраїнський контакт-центр МОЗ з протидії поширенню COVID-19

МОЗ запустило роботу контакт-центру з протидії поширенню COVID-19. Відтак, зателефонувавши за номером 0-800-60-20-19, кожен громадянин може отримати офіційну та вичерпну інформацію з усіх питань щодо COVID-19. Про це під час щоденного брифінгу...

0 Коментарів

Авторизація