Максим Степанов: Кожен українець через контакт-центр МОЗ зможе викликати мобільну бригаду
26 лис, 2020 0 Коментарів 654 Перегляди

Максим Степанов: Кожен українець через контакт-центр МОЗ зможе викликати мобільну бригаду

Всеукраїнський контакт-центр Міністерства охорони здоров’я України із протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 вдосконалюється новими послугами. Зокрема, завтра у тестовому режимі буде додана функція залишення запиту на виїзд мобільної бригади. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
«Ми запускаємо можливість залишити запит на виїзд мобільної бригади в тестовому режимі. У подальшому — на постійній основі», — зазначив очільник МОЗ. 
За його словами, для цього було сконтактовано з усіма закладами охорони здоров’я. Зокрема, заклади визначили відповідальних осіб, щоб дуже швидко можна було передати їм запит на виклик мобільної бригади. Окрім того, ближчим часом через контакт-центр планується запустити можливість консультації з сімейними лікарями. 
«Через велике навантаження на сімейних лікарів ми почали новий набір лікарів, які зможуть надавати консультації через контакт-центр. Я думаю, що скоро все завершимо, і будь-яка людина зможе отримувати таким чином консультацію сімейного лікаря», — підкреслив міністр.
Водночас Максим Степанов нагадав про необхідність дотримуватись усіх правил протиепідемічної безпеки та карантинних заходів, встановлених в країні.
Нагадаємо, 2 листопада розпочав роботу всеукраїнський контакт-центр МОЗ із протидії коронавірусній хворобі. Тепер, щоб отримати вичерпну інформацію, яка стосується лікування та діагностики COVID-19, варто лише зателефонувати за номером 0-800-60-20-19.

Госпіталізація та операція не можуть бути перенесені, якщо це загрожує життю та здоров’ю пацієнта

Заборона на проведення закладами охорони здоров’я планових заходів із госпіталізації не розповсюджується на певні види надання медичної допомоги. Про це на щоденному брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов. «Певні планові...

Сьогодні розпочав роботу всеукраїнський контакт-центр МОЗ з протидії поширенню COVID-19

МОЗ запустило роботу контакт-центру з протидії поширенню COVID-19. Відтак, зателефонувавши за номером 0-800-60-20-19, кожен громадянин може отримати офіційну та вичерпну інформацію з усіх питань щодо COVID-19. Про це під час щоденного брифінгу...

Максим Степанов: Лікування від COVID-19 в умовах стаціонару є безкоштовним

Лікування хворих на коронавірусну хворобу COVID-19 в умовах стаціонарного догляду є безкоштовним для пацієнтів. При цьому медична допомога надаватиметься хворим навіть якщо у них не підписана угода із сімейним лікарем. Про це Міністр охорони...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація