Обгрунтування технічних та якісних характеристик Щебінь гранітний фракція 0-40 мм, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
28 лис, 2023 0 Коментарів 117 Переглядів

Обгрунтування технічних та якісних характеристик Щебінь гранітний фракція 0-40 мм, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Болехівський комбінат комунальних підприємств
ОБҐРУНТУВАННЯ 
технічних та якісних характеристик Щебінь гранітний фракція 0-40 мм, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: 
Болехівський комбінат комунальних підприємств
77202 м.Болехів,вул. 24 Серпня 21,Івано-Франківська обл.,Калуський район
ЄДРПОУ 33064265 
підприємства, установи, організації та їх об’єднання, які забезпечують потреби держави або територіальної громади, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі».
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):
Щебінь гранітний фракція 0-40мм (згідно ДК 021:2015 – 14210000-6 – гравій, пісок, щебінь і наповнювачі ).
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:
Відкриті торги з особливостями UA-2023-11-20-012117-a
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
312500,00 грн. (триста дванадцять тисяч пятсот грн.00коп.) з урахуванням ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України №275 від 18.02.2020 року, та розраховано згідно з діючими ринковими цінами, методом порівняння ринкових цін на аналогічний предмет закупівлі, отриманих комерційних пропозицій від постачальників, станом на дату оголошення закупівлі та шляхом моніторингу загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах (у т.ч. на сайтах виробників, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “ProZorro”) у межах затверджених кошторисних призначень та обсягів фінансування на 2023 рік.
Обсяги визначено відповідно до потреби, обрахованої Замовником, для забезпечення підсипання доріг комунальної власності Болехівської територіальної громади, відповідно до службової записки  майстра Болехівського ККП від 14.11.2023 р.
Розмір бюджетного призначення:
312500,00 грн. (триста дванадцять тисяч п’ятсот грн.00 коп)  з урахуванням ПДВ., згідно з розрахунком часткової потреби на   щебінь гранітний  фракція 0-40 у 2023 році.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 
Термін постачання — з дати укладення договору по 31.12.2023.
Якість товару повинна відповідати ДСТУ Б.В.2.7.-75-98 «Щебінь і гравій щільні  природні для будівельних матеріалів, виробів, конструкцій і робіт». або іншому документу відповідно до чинного законодавства України.
Крім того, зважаючи на виробничу потребу, Замовником в тендерній документації встановлена вимога в частині здійснення поставки про те, що поставка повинна здійснюватись Постачальником власним (найманим) автотранспортом, окремими партіями (кількість партій необмежена), відповідно до  усних або письмових заявок Замовника в конкретний населений пункт  Болехівської територіальної громади, за адресою:
1. м. Болехів, вул.24 серпня 21
З метою забезпечення якості предмета закупівлі на постачальника покладається обов’язок забезпечення контролю якості кожної партії  щебінь гранітний фракція 0-40  що постачається замовнику, та своєчасної заміни неякісного товару (відповідно до умов тендерної документації та проєкту договору про закупівлю).
Посилання на закупівлю:

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі автовишка, розміру бюджетного

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)) Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб —...

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі робіт, розміру бюджетного призначення,

БОЛЕХІВСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі робіт, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016...

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 року № 1266 “Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710” надається обґрунтування технічних і якісних...

0 Коментарів

Авторизація