Болехівський ККП продовжує чистку та видалення дерев  на території  міста
17 лют, 2022 0 Коментарів 680 Переглядів

Болехівський ККП продовжує чистку та видалення дерев на території міста

Благоустрій міських територій триває. Минулого тижня комунальники проводили  санітарну обрізку дерев на площі Івана Франка та вздовж вулиці Січових Стрільців у місті Болехові.

Сьогодні працівники комунального підприємства зрізають  дерева  у закладі дошкільної освіти «Веселка». Усі зелені насадження, а серед них - берези, тополі, акації, липа, верба, досягли свого граничного віку, перебувають у аварійному стані, сухостійні чи фаутні.  Такий висновок надала комісія міськвиконкому, яка обстежила та склала акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Дерева зносяться на звернення адміністрації закладу, відповідно до рішення виконавчого комітету, задля запобігання аварійних ситуацій через падіння сухих гілок чи дерев, з метою забезпечення належних умов перебування дітей на території садка. 

Зрізані дерева будуть використовуватися для потреб громади. А гілля працівники комбінату комунальних підприємств подрібнять за допомогою подрібнювача деревини та надалі використають для мульчування клумб.

Загалом усі роботи з видалення аварійних зелених насаджень та формування крон спрямовано на поліпшення санітарного стану та естетичного  вигляду  міських територій.

На центральній площі міста проводять обрізку дерев

Попри те, що до весни залишається ще цілий календарний місяць, уже зараз господарські турботи максимально зосереджені на питаннях міського благоустрою. Так, цього тижня працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств проводять санітарну...

У місті триває підготовка до відзначення Дня Прапора та 30-ї річниці незалежності України

Відповідно до доручення міського голови Івана Яцинина у рамках підготовки до відзначення Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств проводять благоустрій у місті. Вже...

Працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств кронують дерева на центральній площі

Болехівчани та гості міста вже мали змогу помітити зміну вигляду площі Івана Франка: замість аварійно небезпечного нагромадження гілок милують око охайно короновані дерева. Керівник комунального підприємства Геннадій Микитин розповів, що кронування...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація