Свято Миколая
19 гру, 2019 0 Коментарів 1 123 Перегляди

Свято Миколая

День Святого Миколая – одне із найсвітліших і найрадісніших свят, яке до нас приходить у передноворіччя з надією на здійснення заповітних мрій та задумів, які під силу лише святому. З особливим нетерпінням свята чекає малеча, яка вірить у диво і сподівається на щедрі подарунки.
З нагоди свята 18 грудня 2019 року в Народному домі м.Болехова було гомінко і весело. Тут зібралися діти-сироти, діти позбавлені батьківської опіки, діти учасників АТО, діти із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. А учні Болехівської дитячої школи мистецтв подарували святковий концерт.
На завершення чудового свята Миколай вручив подарунки дітям, які так чекали на нього.
На свято із привітаннями завітала заступниця міського голови Тетяна Лугова. Від імені міського голови Богдана Мельника привітала дітей з новорічно-різдвяними святами, побажала їм міцного здоров’я, багато подарунків, здійснення усіх бажань у новому році, а також добра, миру, злагоди всім присутнім. «Діти – найкраще, що у нас є, вони - це наше майбутнє. Тож ми повинні зробити все, аби подбати про їхнє щасливе дитинство», - наголосила Тетяна Лугова. Вона подякувала усім, хто долучився до організації свята та його учасникам.
Вірити у Святого Миколая - означає робити добро. Тому в цей день хочеться побажати усім добра і милосердя один до одного.
А усім дітлахам Болехівщини напередодні Нового року та Різдва бажаємо, щоб прийдешній рік був сповнений позитивних моментів, гарного спілкування в родинному колі, нових знайомств, перемог, досягнень і став роком успіхів у їх житті. Будьте старанними у навчанні, слухайтеся старших і все у вас вийде.

Олексій Гончарук: Замість інтернатів як пережитку радянської системи ми створимо якісні умови для

Діти мають виховуватися у сім’ях. А інтернати, що залишилися у спадок ще з радянських часів, – будуть реформовані за європейськими стандартами. Про це сказав Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук на першому розширеному засіданні Координаційної...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація