14 грудня – день, коли Українська держава вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
17 гру, 2022 0 Коментарів 296 Переглядів

14 грудня – день, коли Українська держава вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

           14 грудня, рівно 36 років тому, ціною надлюдських зусиль було завершене будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС. 206 днів знадобилося нашим героям-ліквідаторам, щоб «укрити» джерело вивільнення руйнівної енергії та врятувати світ.

Тепер щороку 14 грудня, в цей день ми вшановуємо 600 000 людей, які першими взяли на себе потужний удар радіації. Вони віддали своє здоров’я чи навіть життя за наше майбутнє.

            Сьогодні наш святий обов’язок - пам’ятати всіх, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, хто віддав життя тоді, у далекому 1986 році.  
  Вічна пам'ять усім, хто заплатив за це життям.

Дякуємо героям сучасності, які у перший місяць повномасштабного вторгнення росії вже вдруге врятували світ від глобальної ядерної катастрофи та протягом 600 годин в окупації виконували свої професійні обов'язки. Які стали прикладом мужності, самовідданості. 

Країна - терорист росія цинічно шантажує: обстрілює українські ядерні об’єкти, перетворила у військову базу найбільшу в Європі Запорізьку атомну електростанцію, тримає у заручниках персонал станції, вдається до тиску і тортур щодо українських атомників.

           Молимось щоб не допустити нової техногенної катастрофи! 


Всі вони  для нас Герої!


Працюємо на перемогу!

4 жовтня відзначили Міжнародний день тварин!

4 жовтня - прекрасна нагода нагадати людству, що охорона та збереження тваринного світу на землі для майбутніх поколінь є одним із пріоритетних завдань. День захисту тварин проводять щорічно упродовж пешогоповного тижня. Мета цього першого тижня...

До уваги платників!

Наказом Міністерства фінансів України від 29.07.2022 № 225 затверджено Порядок підтвердження можливості чи неможливості виконання платником податків обов'язків, визначених у пп. 69.1 п. 69 підрозділу 10 розділу XX "Перехідні положення" Податкового...

Гарантована ціна на газ захистить населення від коливань цін

Щоб уникнути можливого різкого зростання ціни на газ зимою, українцям встановлять фіксований тариф на газ з 1 січня до 1 травня 2020 року. Йдеться про гарантовану ціну від НАК «Нафтогаз Україна» у розмірі 6600 грн за тисячу кубометрів з ПДВ без...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація