Вивіз сміття від населення: проблеми!
15 вер, 2023 0 Коментарів 282 Перегляди

Вивіз сміття від населення: проблеми!

          Однією важливою діяльністю в Болехівській територіальній громаді є збирання, вивезення та зберігання твердих побутових відходів. Здавалося б, така звичайна та непомітна робота, але тільки завдяки вчасному вивозу твердих побутових відходів ми маємо змогу насолоджуватись чистотою наших вулиць та красою навколишньої природи. 

З метою покращення надання послуг з вивезення побутових відходів  у 2021 році визначено переможця конкурсу – це Дочірне підприємство «Комунальник» ТзОВ «Стрийсільрембуд». Станом на сьогоднішній день тільки 33 % населення вчасно оплачують за вивіз твердих побутових відходів.  Дуже просимо усіх жителів громади, котрі цього ще не зробили, заключити договір на вивезення сміття і вчасно сплачувати за цю послугу, бо це питання нашої честі, совісті та відповідальності за чисте довкілля.

З метою покращення надання послуг зі збору побутових відходів Болехівський комбінат комунальних підприємств замість металевих контейнерів закуповує нові пластикові контейнери з кришкою на колесах. Розпочаті роботи з облаштування місць розміщення контейнерів.

Але у нас є ще одна проблема. У наш час збільшується маса сміття. Люди хочуть, щоб  від них вивозили  і інші відходи. Дуже прикро бачити, що якийсь один господар висипав біля контейнерів, на купу два відра непотрібних йому яблук,  другий  вивіз  старі меблі, диван, матрас,  а третій будівельне сміття, бур’ян, опале листя гілля з дерев. Таке враження, що люди вважають, що працівники Болехівського комбінату комунальних підприєсмтв зобов’язані прислуговувати жителям нашої громади.

Шановні жителі Болехівської територіальної громади! Доводимо до вашого відома, що в  Болехівському комбінаті комунальних підприємств  також діє послуга на вивезення негабаритного сміття. Кожен може звернутися й замовити її. За невелику оплату Болехівський комбінат комунальних підприємств вивезе ваші відходи. Ці кошти надзвичайно важливі комунальникам. 

Звертаємось і до старост старостинських округів, закликаємо пояснювати людям ситуацію і усіляко сприяти тому, щоб жителі виносили для вивозу сміттєвозами тільки тверді побутові відходи. Просимо також вчителів, керівників закладів, медичних та культпрацівників пояснювати людям що можна, а що не можна робити.

Закликаємо людей до розуміння і спільної роботи задля того, щоб населені пункти були кращі, виконаймо наші зобов’язання перед наступними поколіннями, перед природою, яка потребує очищення і бережливого ставлення.

 

Головний спеціаліст,

еколог відділу ЖКГБТЕБ                                          Уляна ЮЗЬКІВ

Оголошується конкурс з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу; Організатор конкурсу – виконавчий комітет Болехівської міської ради площа Івана Франка, 12, м. Болехів. 2. Підстава для проведення конкурсу (дата та номер рішення виконавчого комітету...

Оголошується конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м.

1.Організатор конкурсу: Найменування: Болехівська міська рада, виконавчий комітет. Юридична адреса: 772092, площа Івана Франка, 12, м. Болехів, Івано-Франківської області. Тел. ( 03437) 3-4246; факс: (33437) 3-4252, mvk@bolekhiv-rada.gov.ua....

На березі річки Сукіль виявлено будівельні відходи

3 червня цього року, напередодні святкування Дня Святої Трійці, еколог виконавчого комітету Болехівської міської ради провела обстеження прибережної захисної смуги у м.Болехові. Під час обстеження на вулиці Грушевського біля місця розміщення...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація