Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта
18 лис, 2019 0 Коментарів 1 360 Переглядів

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

проєкту рішення Болехівської міської ради «Про встановлення заборони продажу
 пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами 
господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території міста Болехова»
Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою забезпечення захисту прав, свобод і законних інтересів громадян Болехівщини щодо попередження вживання серед населення алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв і пива, забезпечення тиші та зменшення порушень громадського порядку у місті, а також з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, повідомляємо, що протягом п’яти днів в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Болехівської міської ради в підрозділі "Проекти регуляторних актів та аналізи їх регуляторного впливу" буде опубліковано проєкт регуляторного акту – проєкт рішення Болехівської міської ради «Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території міста Болехова» та аналіз його регуляторного впливу.
Розробник проєкту регуляторного акта – відділ житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою виконавчого комітету Болехівської міської ради.
Проєкт регуляторного акта передбачає впорядкування продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових в нічний час на території міста Болехова відповідно до ст. 15-3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» та Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових».
Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань до зазначеного проєкту рішення міської ради, становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.
Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта просимо подавати в письмовому або в електронному вигляді виконавчому комітету Болехівської міської ради за адресою: м. Болехів, пл. І.Франка, 12; тел./факс (03437) 3-42-52; е-mail: mvk@bolekhiv-rada.gov.ua.

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Проєкт рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Болехова» Керуючись ст. 9 та ст. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, з...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Увага❗

Увага❗

18 січ, 2024 0

Авторизація