Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта
03 січ, 2020 0 Коментарів 686 Переглядів

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Проєкт рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Болехова»

Керуючись ст. 9 та ст. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, повідомляємо, що протягом п’яти днів в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Болехівської міської ради у розділі «Регуляторна політика» буде опубліковано проєкт регуляторного акту – проєкт рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Болехова» та аналіз його регуляторного впливу.
Розробник проєкту регуляторного акта – відділ містобудування та архітектури і землеустрою виконавчого комітету Болехівської міської ради.
Проєкт спрямований на приведення власних нормативних актів до вимог Законів України «Про рекламу», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності». Ці Правила регулюють відносини, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами на території міста Болехова та визначають порядок надання дозволу на розміщення такої реклами.
Відповідно до ст. 6 та ст. 35 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, до зазначеного проєкту рішення міської ради, приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до вищевказаного проєкту просимо подавати в письмовому або в електронному вигляді виконавчому комітету Болехівської міської ради за адресою: пл. І.Франка, 12, м. Болехів, Івано-Франківська обл., 77202; тел./факс (03437)-3-42-52; е-mail: mvk@bolekhiv-rada.gov.ua

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

проєкту рішення Болехівської міської ради «Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території міста...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація