Жовтневий медалепад для болехівських борців
01 лис, 2017 0 Коментарів 660 Переглядів

Жовтневий медалепад для болехівських борців

05.10.2017 року відбувся чемпіонат області з вільної боротьби на якому наша спортсменка Анна Козак 2005р.н. виборола 3 місце, а вже 06-07.10 2017 року вона зуміла вибороти 1 місце у своїй ваговій категорії на міжнародному турнірі імені М.Марцелова у Словацькій Республіці.
20.10.2017 року відбувся черговий чемпіонат області з греко-римської боротьби, який в свою чергу був відбірковим етапом на чемпіонат України серед юнаків 2001-2003р.н. Вихованці Болехівської ДЮСШ на цьому турнірі завоювали наступні нагороди: Петрухін В., Очеретнюк В., та Павлів І. – 3 місце, Івасів А., Олексин Н., Красівський А., Погляд В., та Струтинський В. – 2 місце, Бонковський Б., Кидик О., Ціздин І., Дяків Б., та Михавків М. – 1 місце.
21.10.2017 року у місті Костопіль Рівненської області відбувся перший Всеукраїнський турнір «Олімпієць» з греко-римської боротьби під патронатом КСК «Базальтова скеля». На цих змаганнях наші вихованці продемонстрували наступні результати: Лопачук А. – 6 місце, Середяк М. – 3 місце, Павлів І. та Бонковський Б. – 1 місце.
А 29.10.2017 року відбувся черговий етап Кубку «Ліги Карпат Ю-10», який пройшов у нашому місті. Участь у змаганнях взяли команди зі Стрия, Долинита Болехова. Приємно констатувати те, що Болехів виставив аж 2 команди (основу та найближчий резерв) для участі у турнірі. 
У підсумку, 5 місце посіла друга команда м.Болехова, а саме: Юхман Є., Колєв І., Колєв М., Бучковський А., Віднович М., Репка А., Герцик В., Марусяк О. та Міщук А.
Четверту сходинку зайняли стрийські «Ведмеді». Третім став СК «Гладіатор» з м.Долина. Друга сходинка залишилась за Долинською ДЮСШ. А тріумфувала на змаганнях перша команда Болехівської ДЮСШ, а саме: Репка А., Кидик Д., Павлів І., Шолом А., Лопачук А., Флик М., Івасів Р., Дутка Д., Вагиль Д, Сулик В.

Насичений спортивний місячник болехівських борців
Новини спорту травень. 2017

Насичений спортивний місячник болехівських борців

20-22 квітня в м.Тернопіль відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби «Орлятко-2017». Завітали на турнір юні борці з Молдови та Румунії, а також команди з інших міст та областей України, що тільки додавало напруженості та...

Травневі здобутки юних болехівських борців
Новини спорту травень. 2018

Травневі здобутки юних болехівських борців

12.05.2018 року у м.Сарни відбувся традиційний турнір з греко-римської боротьби на призи міського голови Усіка С.Б. Вихованці Болехівської ДЮСШ вибороли, на даному турнірі, наступні нагороди: Кидик Данило – 1 місце, Василенко Вадим та Іванишин Анна...

Нові здобутки у новому році

Наполеглива праця і важкі зусилля болехівських борців не залишились безрезультатними. Вони показали вельми хороші результати на старті 2018 року. 10 січня відбувся 25 міжобласий турнір з греко-римської боротьби присвячений різдвяним святам в м....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація