Насичений спортивний місячник болехівських борців
15 травень, 2017 0 Коментарів 640 Переглядів

Насичений спортивний місячник болехівських борців

20-22 квітня в м.Тернопіль відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби «Орлятко-2017». Завітали на турнір юні борці з Молдови та Румунії, а також команди з інших міст та областей України, що тільки додавало напруженості та драматизму в нелегких борцівських сутичках.
Борці Болехова в черговий раз довели свою майстерність та продемонстрували блискучі результати: Василенко В. (22кг) – 1 місце, Івасів А. (35кг) – 3 місце та Павлів І. (25кг) – 4 місце.
Наступними змаганнями, куди завітали наші спортсмени, був черговий етап «Куьку Ліги Карпат Ю-10», де борці м.Болехова зайняли 1 загальнокомандне місце. У цих змаганнях брали участь: Василенко В., Кидик Д., Павлів І., Лопачук А., Черешнівський А., Флик М., Герцик В., Оліфіренко А., Дутка Д., Вагиль, Сулик В. Всі ці юні борці доклали чималих зусиль для свого тріумфу, потіснивши при цьому команди м.Долини та м.Стрия на 2 і 3 сходинки відповідно.
5-7 травня у м.Березне Рівненської області відбувся 23-й традиційний турнір імені заслуженого тренера України Станіслава Коваля. В даному турнірі взяли участь 310 спортсменів із 9 областей України у 3 вікових категоріях: 2002-2003р.н., 2004-2005р.н. та 2006-2007р.н.
Окрім цього, у спортивному залі зібралися друзі, колеги, учні та родичі видатного тренера.
На килимі розгорталися справжні борцівські баталії, а емоції та адреналін насичували повітря.
Наші борці показали чудову боротьбу та високий рівень майстерності. Переможцями та призерами стали: Павлів І. – 2 місце, Кидик О. – 3 місце., Івасів А. – 5 місце, Кремко А. – 5 місце та Погляд В. – 5 місце.
Також, 13 травня у м.Сарни Рівненської обл. відбувся Міжнародний турнір з греко-римської та вільної боротьби на призи міського голови Усик Світлани Борисівни, на який завітали борці з України та ближнього зарубіжжя.
Наші борці відзначилися такими результатами: Козак Анна – 1 місце, Струтинський В. – 2 місце та Кидик О. – 2 місце.
Насамкінець хочеться побажати юним болехівським борцям нових вершин Олімпу, а їхнім тренерам Руслану Кулаку та Володимиру Рошку наснаги і терпіння у їхній нелегкій праці.

Звершення болехівських борців на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях!

24-26 лютого в місті Nesvady (Словаччина) відбувся міжнародний турнір з греко-римської боротьби «Locdoborec» на який завітали команди із Словаччини, Угорщини, Чехії, Боснії і Герцоговини, Сербії, Хорватії, України, Ромунії, Польщі, Австрії та...

Травневі здобутки юних болехівських борців
Новини спорту травень. 2018

Травневі здобутки юних болехівських борців

12.05.2018 року у м.Сарни відбувся традиційний турнір з греко-римської боротьби на призи міського голови Усіка С.Б. Вихованці Болехівської ДЮСШ вибороли, на даному турнірі, наступні нагороди: Кидик Данило – 1 місце, Василенко Вадим та Іванишин Анна...

Нові здобутки у новому році

Наполеглива праця і важкі зусилля болехівських борців не залишились безрезультатними. Вони показали вельми хороші результати на старті 2018 року. 10 січня відбувся 25 міжобласий турнір з греко-римської боротьби присвячений різдвяним святам в м....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація