Звершення болехівських борців на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях!
22 лют, 2017 0 Коментарів 723 Перегляди

Звершення болехівських борців на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях!

24-26 лютого в місті Nesvady (Словаччина) відбувся міжнародний турнір з греко-римської боротьби «Locdoborec» на який завітали команди із Словаччини, Угорщини, Чехії, Боснії і Герцоговини, Сербії, Хорватії, України, Ромунії, Польщі, Австрії та Бельгії.
Змагання проводилися серед наступних вікових категорій: дорослі, молодь, кадети та молодші школярі. 
В даних змаганнях взяли участь і юні спортсмени з м.Болехова, вихованці відділення греко-римської боротьби Болехівської ДЮСШ, які, після дводенних виснажливих сутичок, все ж таки, зуміли вибороти високі нагороди, а саме: Павлів Іван Степанович – 4 місце, Павлів Іван Дмитрович (39кг) – 2 місце та Кидик Олег (32кг) – 1 місце.
Дана поїздка виявилася надзвичайно корисною та цікавою, адже окрім самих змагань, юні болехівчани під пильним наглядом тренера, не змарнували можливості відвідати сучасну столицю Угорщини – Будапешт та давню столицю Угорщини – Естергом.
Іще одним приємним моментом стало визначення загальнокомандних місць на турнірі, на якому об’єднана команда Болехова та Стрия посіла 3 загальнокомандне місце з-поміж 17 команд пропустивши поперед себе тільки команди Словаччини та м.Берегово (Україна).
В цей же період, 24-26 лютого, у м.Виноградів, проводився Чемпіонат України (Західна зона) з греко-римської боротьби серед кадетів. На даному турнірі були представлені всі області Західної України. Болехівщину та міську ДЮСШ зокрема, у цих змаганнях, представляв Владислав Струтинський, який, у підсумку, зумів посісти високе 3 місце!
Щиро вітаємо наших борців та бажаємо їм міцного здоров’я і подальших Олімпійських звершень!

Володимир Рошко, тренер Болехівської ДЮСШ

Травневі здобутки юних болехівських борців
Новини спорту травень. 2018

Травневі здобутки юних болехівських борців

12.05.2018 року у м.Сарни відбувся традиційний турнір з греко-римської боротьби на призи міського голови Усіка С.Б. Вихованці Болехівської ДЮСШ вибороли, на даному турнірі, наступні нагороди: Кидик Данило – 1 місце, Василенко Вадим та Іванишин Анна...

Відкрита першість Болехова з греко-римської боротьби

03 березня 2018 року у спортивному залі ЗОШ №1 відбулася вже четверта традиційна відкрита першість м.Болехова з греко-римської боротьби серед учнівської молоді. Цього дня, окрім власних вихованців, на борцівський килим виходили спортсмени, які...

Нові здобутки у новому році

Наполеглива праця і важкі зусилля болехівських борців не залишились безрезультатними. Вони показали вельми хороші результати на старті 2018 року. 10 січня відбувся 25 міжобласий турнір з греко-римської боротьби присвячений різдвяним святам в м....

0 Коментарів

Авторизація