Відкрита першість Болехова з греко-римської боротьби
05 бер, 2018 0 Коментарів 807 Переглядів

Відкрита першість Болехова з греко-римської боротьби

03 березня 2018 року у спортивному залі ЗОШ №1 відбулася вже четверта традиційна відкрита першість м.Болехова з греко-римської боротьби серед учнівської молоді. Цього дня, окрім власних вихованців, на борцівський килим виходили спортсмени, які представляли команди із Долини, Стрия, Калуша, Львова, Червонограду, Тернополя, Рівного, Косова та Сарнів. Загалом, у змаганнях взяли участь понад 140 спортсменів.
На урочистому відкритті турніру всіх присутніх привітав міський голова м.Болехова Богдан Мельник, який подякував гостям за візит до нашого міста та побажав усім борцям сили, наснаги та перемоги наймайстернішим.
Привітав борців також і заслужений тренер України Степан Чернецький, який окрім слів привітання розповів трішки про історію зародження боротьби в нашому регіоні. З його слів, саме у Болехові найперше зародилася боротьба, яка згодом розповсюдилася на сусідні Долину та Стрий. І саме Болехів виховав практично половину тренерів, які сьогодні привезли на змагання вже своїх вихованців.
Відстоюючи честь своєї команди у виснажливих та запеклих сутичках на протязі усього дня саме команда м.Болехова, у підсумку, посідає 1 загальнокомандне місце. До здобуття такого результату долучилися наступні спортсмени серед хлопців: Кидик Олег, Івасів Андрій, Павлів Іван, Бонковський Богдан, Петрухін Віктор, Василенко Вадим, Кидик Данило та Дудка Денис – 1 місце; Ціздин Іван, Михавків Андрій, Очеретнюк Володимир, Середяк Максим, Гошовський Владислав та Івасів Ростислав – 2 місце; Бонковський Ігор, Сафронов Олександр, Колєв Ілля, Павлів Іван, Погляд Вадим, Кремко Арсен, Колєв Мартин та Лопачук Артур – 3 місце.
А також наступні спортсменки: Якимів Віка, Іванишин Анна, Козак Анна та Юзків Христина – 1 місце;  Гошовська Вікторія та Федорів Тетяна – 2 місце; Ткач Анастасія, Гошовська Марія, Тикач Юліанна та Демід Вероніка – 3 місце.
Насамкінець, хотілося б висловити щирі слова подяки всім, хто взяв активну участь у організації та проведенні турніру, адже без вас дане спортивне свято не мало би змоги відбутися. 


Нові здобутки у новому році

Наполеглива праця і важкі зусилля болехівських борців не залишились безрезультатними. Вони показали вельми хороші результати на старті 2018 року. 10 січня відбувся 25 міжобласий турнір з греко-римської боротьби присвячений різдвяним святам в м....

Відбулися чергові змагання з баскетболу на Кубок міста Болехова

У суботу, 17 листопада, у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 відбувся традиційний відкритий Кубок м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 6 команд: «Болехів» (Болехів), «Болехів-2»...

Відкритий чемпіонат Болехова з баскетболу

23 червня 2018 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2018 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди: «Спліт» (Болехів),...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

е-Робота

е-Робота

14 бер, 2024 0

Авторизація