Відбулися чергові змагання з баскетболу на Кубок міста Болехова
19 лис, 2018 0 Коментарів 927 Переглядів

Відбулися чергові змагання з баскетболу на Кубок міста Болехова

У суботу, 17 листопада, у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 відбувся традиційний відкритий Кубок м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 6 команд: «Болехів» (Болехів), «Болехів-2» (Болехів), «Док» (Болехів), «Долина» (Долина), «Самбір» (Самбір) та «Дрогобич» (Дрогобич). Волею жеребу всі учасники були розподілені на 2 групи. У групу «А» увійшли: «Самбір», «Док» та «Долина». До групи «Б» потрапили: «Болехів», «Болехів-2» та «Дрогобич».
Розпочався змагальний день урочистим шикування та підняттям капітанами команд Державног Прапра України під звуки Гімну України. Після цього, із привітальним словом, перед спортсменами виступила заступник міського голови Тетяна Лугова. А далі команди приступили до визначення найсильнішого з-поміж себе.
У групі «А» «Самбір» без проблем переграв своїх суперників. Спочатку «Долину» (39:17), а згодом і «Док» (38:29). У очній же зустрічі між останніми сильнішими виявилися болехівчани (36:27).
У групі «Б», знову ж таки, тріумфували гості нашого міста. «Дргобич» спочатку спокійно обігрує «Болехів» (42:28), а згодом, не менш упевнено обігрує  і «Болехів-2» (38:13). У грі двох місцевих команд перемогу святкував більш досвідчений «Болехів» (31:18).
За результатами групових ігор у протистоянні за 3 місце зійшлися «Док» та «Болехів». У драматичному поєдинку, у якому ініціатива, а разом з нею і лідерство, декілька разів переходила від однієї команди до іншої, сильнішими, у підсумку, виявилися баскетболісти «Доку», які на останніх секундах вирвали перемогу та не дозволили грі перейти у овертайм (43:41).
У фінальній сутичці силами помірялися «Самбір» та «Дрогобич». Захопивши ініціативу з перших хвилин поєдинку «Самбір», здавалося, без проблем має обігрувати суперника. Все йшло до того. Але після першої половини зустрічі, яка завершилася із рахунком 23:13 на користь «Самбора», у матчі стався переломний момент. «Дрогобич» акумулював всі свої резерви та надзвичайну жагу до перемоги і провів просто феєричну 3 чверть не дозволивши супернику зробити практично нічого корисного. Дана чверть завершилася з рахунком 16:5 на користь «Дрогобича». Виходячи з цього і загальний рахунок теж схилився на користь останніх (28:29).
Проте так легко здаватися самбірці наміру не мали. Проаналізувавши допущені помилки вони вийшли на останню чверть із конкретним планом та сповнені рішучості втілити його у життя. Це, у підсумку, дало позитивний результат. Фінальний свисток фіксує перемогу все таки самбірських баскетболістів (43:34).
Одразу після фінального поєдинку на майданчику відбулося урочисте нагородження переможців, яким було вручено грамоти та медалі. Окрім цього, традиційно було визначено кращого гравця турніру. Ним став Андрій Дейнеко із «Самбора». 
На завершення капітану команди «Самбір» було вручено перехідний кубок м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романиштна, який розігрується у нашому місті щорічно починаючи із 2011 року.


Відкритий чемпіонат Болехова з баскетболу

23 червня 2018 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2018 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди: «Спліт» (Болехів),...

Відбулися змагання у стилі КроссФіту «Козацький Герць»

У переддень святкування 648-ї річниці м.Болехова, на міському стадіоні, відбулися змагання у стилі КроссФіту «Козацький Герць», які були присвячені цій знаменній події. Прохолодна та дощова погода, котра панувала цього дня так і не зуміла відлякати...

Стартував Кубок Болехова з міні-футболу U-21

У суботу, 28 вересня, стартували перші із змагань присвячених святкуванню 648-ї річниці м.Болехова – Кубок міста з міні-футболу Ю-21. Змагання проходили на майданчику із синтетичним покриттям Болехівської ЗОШ №2. Бажання позмагатися виявили 4...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація