Відкритий чемпіонат Болехова з баскетболу
25 чер, 2018 0 Коментарів 848 Переглядів

Відкритий чемпіонат Болехова з баскетболу

23 червня 2018 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2018 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди:  «Спліт» (Болехів), «Болехів», «Самбір» та «Дрогобич».
Волею жеребу була визначена черговість ігор.
Розпочалися змагання із Державного Гімну та підняття капітанами команд прапора України. Згодом із привітальним словом перед учасниками змагань виступила заступник міського голови Тетяна Лугова, яка привітала спортсменів, побажала їм наснаги, азарту та перемоги сильнішому.
У першій грі зустрічалися «Самбір» та «Дрогобич». Гості із Львівщини продемонстрували цікаву гру. Проте новачки турніру з Дрогобича не змогли на рівних протистояти більш досвідченим баскетболістам із Самбора. Гра завершилася з рахунком 63:56.
Наступний поєдинок звів між собою два болехівські колективи, серед яких «Спліт» виявився дещо слабшим за «Болехів» та поступився з рахунком 25:47.
Саме у третій зустрічі вирішилася доля майбутнього чемпіона турніру. «Самбору» протистояв «Болехів». Не зважаючи на всі старання та високий рівень гри болехівчани змушені були змиритися із поразкою у власних стінах з рахунком 53:45.
Черговий матч звів між собою «Спліт» та «Дрогобич» - команди, які синхронно не зуміли здобути перемоги у своїх дебютних іграх. Саме тому обидві намагалися будь-що тріумфувати тепер. Значно краще із завданням впорався «Дрогобич», який здобув впевнену перемогу з рахунком 34:69.
У передостанній грі «Самбір», як і очікувалося, без проблем переграв «Спліт» з рахунком 24:44 та оформив для себе чемпіонство.
Остання ж зустріч звела між собою претендентів на срібло і бронзу турніру: «Болехів» і «Дрогобич». Як одні, так і другі, продемонстрували змістовну виважену гру у минулих поєдинках. Проте, будучи дещо швидшою та влучнішою (трьохочкові кидки) в минулих іграх команда «Дрогобича» виглядала фаворитом у протистоянні із господарями. Але прогнози річ оманлива, а сама гра дуже швидко все кардинально змінила. Вже у першій чверті «Болехів» оформив серйозний відрив здобувши 19 очок на противагу всього 6-ом очкам, здобутих «Дрогобичем». Всі наступні чверті пройшли під диктовку болехівчан, які не давали супернику скоротити відставання і вдало відповідали на їх влучні випади не менш влучними власними кидками. Фінальний свисток зафіксував яскраву перемогу «Болехова» з рахунком 69:52.
По завершенні змагань відбулося урочисте нагородження призерів. Гравці були нагородженні грамотами та медалями. Окрім цього командам-переможцям були вручені кубки за здобуті місця. 
Додатково була вручена традиційна для даного турніру нагорода кращого гравця, яку цьогоріч отримав гравець команди «Болехів» Мирон Кудибин.


Так тримати , ФК «Карпати»!
Новини спорту травень. 2019

Так тримати , ФК «Карпати»!

Декілька тижнів тому стартувало 2 коло першості 2 ліги області з футболу сезону 2018-2019 років. Відповідно до календаря ігор перші 2 матчі наші «Карпати» провели на виїзді. У зв’язку з цим надзвичайно доречним став подарунок Народного депутата...

Відбулися змагання у стилі КроссФіту «Козацький Герць»

У переддень святкування 648-ї річниці м.Болехова, на міському стадіоні, відбулися змагання у стилі КроссФіту «Козацький Герць», які були присвячені цій знаменній події. Прохолодна та дощова погода, котра панувала цього дня так і не зуміла відлякати...

Стартував Кубок Болехова з міні-футболу U-21

У суботу, 28 вересня, стартували перші із змагань присвячених святкуванню 648-ї річниці м.Болехова – Кубок міста з міні-футболу Ю-21. Змагання проходили на майданчику із синтетичним покриттям Болехівської ЗОШ №2. Бажання позмагатися виявили 4...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація