Так тримати , ФК «Карпати»!
10 травень, 2019 0 Коментарів 1 136 Переглядів

Так тримати , ФК «Карпати»!

Декілька тижнів тому стартувало 2 коло першості 2 ліги області з футболу сезону 2018-2019 років. Відповідно до календаря ігор перші 2 матчі наші «Карпати» провели на виїзді. У зв’язку з цим надзвичайно доречним став подарунок Народного депутата України Анатолія Диріва у вигляді пального для виїзду та тренувальних футболок для команди на спинах яких гордо красується надпис ФК «Карпати». 
Спочатку ми, продемонструвавши змістовну гру, спокійно розібралися з командою «Медик-Лісівник» із Солотвина, яка не зуміла відповісти жодним взяттям наших воріт на 3 м’ячі, які болехівчани гостинно поклали у ворота суперника. Голи забивали: М.Пастух, Р.Вігак та О.Сосенков.
Наступний поєдинок ми провели у Верховині із командою «Гуцульщина-Сандаліно», яка базується у Косові. Не зважаючи на хороші шанси для взяття воріт, болехівчани у цій грі задовольнилися результативною нічиєю 2:2 та повезли додому всього 1 залікове очко. У даному матчі відзначилися: Р.Гірний та С.Неспляк.
І тільки третій поєдинок «Карпати» зіграли перед рідними уболівальниками, які з нетерпінням очікували нарешті побачити гру улюбленої команди після зимової перерви. Не зважаючи на проливний дощ любителів футболу зібралося немало. 
Із стартового свистка стало зрозуміло, що команда «Касова» приїхала з Бовшева тільки за перемогою. Боротьба, із перемінним успіхом, точилася по всьому полю, але, все ж таки, на 30-ій хвилині Роман Гірний отримавши м’яч продемонстрував чудовий сольний номер, у ході якого на великій швидкості обіграв двох захисників суперника, а на завершення і їхнього воротаря. «Карпати» виходять вперед та у лідируючій позиції йдуть на перерву. 
Другий тайм розпочався із гострих атак суперника, у одній з яких «Касова», все ж таки, зрівнює рахунок.
Миритися із таким станом речей ані болехівські футболісти, ані вболівальники наміру не мали. Не зважаючи на важке поле та втому наші хлопці починають гостро атакувати. Захист суперника з останніх сил відбиває «Карпатівські» набіги, часто, при цьому, граючи на межі фолу.
Довго тривати так не могло. І у одній з атак бовшівці збивають нашого футболіста у власній штрафній. Суддя без роздумів вказує на позначку в 11 метрів. До м’яча підходить О. Сосенков та безпомилково реалізовує пенальті.
Окрилені здобутим успіхом болехівчани не стали зупинятися та продовжили тиснути на суперника. Це вилилося у, на перший погляд, не надто небезпечний штрафний, який призначив суддя приблизно за 18 метрів від воріт. Інакшої ж думки був М.Джус, який майстерно виконав цей стандарт та збільшив гольову перевагу над Бовшевом до 2 м’ячів.
Фінальний свисток фіксує впевнену перемогу з рахунком 3:1 над рівним по силі суперником, і це не може не тішити. Під скандування вболівальників «Молодці, молодці!...» команда покидає поле.



Останній матч болехівські «Карпати» провели у такому складі: Л.Маленевич, А.Щупак, О.Сосенков, Т.Гошовський, Н.Яремчук, С.Неспляк, М.Джус, Р.Вігак, М.Пастух, А.Рінило та Р.Гірний. Запасні гравці: І.Дарваль, О.Скрипник, Т.Кузьмін, А.Дорош, Р.Кузьо та М.Долішній.

Ярослав Бунчак

Відбулися змагання у стилі КроссФіту «Козацький Герць»

У переддень святкування 648-ї річниці м.Болехова, на міському стадіоні, відбулися змагання у стилі КроссФіту «Козацький Герць», які були присвячені цій знаменній події. Прохолодна та дощова погода, котра панувала цього дня так і не зуміла відлякати...

Кубок Болехова з міні-футболу U-21 завершено

У суботу, 12 жовтня, був зіграний перенесений 2 тур Кубку міста з міні-футболу Ю-21 присвячений святкуванню 648-ї річниці м.Болехова. Цього дня одні команди мали змогу підтвердити свої лідируючі позиції, а інші – взяти реванш за, не зовсім...

Стартував Кубок Болехова з міні-футболу U-21

У суботу, 28 вересня, стартували перші із змагань присвячених святкуванню 648-ї річниці м.Болехова – Кубок міста з міні-футболу Ю-21. Змагання проходили на майданчику із синтетичним покриттям Болехівської ЗОШ №2. Бажання позмагатися виявили 4...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація