Зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу вийшов на фініш
06 лют, 2017 0 Коментарів 687 Переглядів

Зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу вийшов на фініш

05 лютого 2017 року були зіграні останні матчі зимового кубку м.Болехова з міні-футболу сезону 2016-2017 років, які розставили всі команди по своїх місцях.
У заключній календарній грі турніру «Руський Болехів» довів, що все таки їхня команда є сильнішою за «Карпати-юн.» Болехів (5:1) та закріпився на 5 сходинці.
Наступний додатковий матч, у суперечці за 7-8 місце, звів між собою гошівське «Прикарпаття» та болехівський «Фенікс». Не зважаючи на поразку у попередній грі команда «Прикарпаття», цього разу, здобуває перемогу (4:3) та передостанню сходинку у турнірці.
А на завершення, численні уболівальники, отримали змогу насолодитися таким очікуваним повторним протистоянням болехівських «Карпат»  та міжрічанської «Свічі» у боротьбі за Кубок та золотий блиск медалей, у якому, не зважаючи на всі потуги болехівчан взяти реванш за прикру поразку та переграти «Свічу» їм так і не судилося. Міжрічанська команда, підсилена добротними виконавцями, почувалася впевненіше, діяла більш гостріше та видовищніше, що, у підсумку, і принесло їм такий бажаний тріумф (6:2).
Одразу по завершенні фінальної гри відбулося урочисте нагородження переможців та всіх команд-учасниць, адже на цьому турнірі була запроваджена нова система стимулювання команд, за якої вони отримували грошову винагороду у розмірі 100грн. за кожну нічию та 200грн. за кожну перемогу. 
Спортсменів та всіх присутніх привітав міський голова Богдан Мельник, який подякував командам за отримані позитивні емоції та спортивний азарт та побажав їм і надалі прогресувати у власних досягненнях і з року в рік примножувати престиж, зацікавленість та славу традиційного для Болехівщини турніру, що носить назву «Зимового кубку м.Болехова з міні-футболу». 
А далі, з рук міського голови та голови Болехівської міської федерації футболу Василя Гнатойка, команди були премійовані, заробленими своїми власними вдалими виступами, грошовими винагородами, а команди-призери були нагородженні грамотами та медалями. 
За підсумками турніру третє місце посіла команда «Боттер» з м.Болехова. Другими стали болехівські «Карпати», а право здійняти переможний кубок над головою дісталося «Свічі» із Міжріччя.
Окрім цього, традиційно, індивідуальними відзнаками були нагороджені: кращий воротар турніру, яким став Михайло Домбров («Карпати-юн.» Болехів) та кращий гравець турніру – Олег Соловйов («Свіча» Міжріччя).
 На завершення, хотілося б висловити подяку всім, хто допомагав у організації Кубку чи його проведенні та всім, хто створював видовищну і непоступливу атмосферу на майданчику та емоційний, захоплюючий та підбадьорюючий гам за його межами! 

Підсумкова турнірна таблиця

Команда

І

В

Н

П

МЗ

МП

+/-

О

1

«Свіча» Міжріччя

7

6

0

1

43

12

+31

18

2

«Карпати» Болехів

7

6

0

1

41

18

+23

18

3

«Боттер» Болехів

7

5

1

1

21

13

+8

16

4

«Динамо» Гузіїв

7

3

1

3

18

17

+1

10

5

«Руський Болехів» 

7

3

0

4

24

29

-5

9

6

«Карпати-юн.» Болехів

7

2

0

5

14

29

-15

6

7

«Прикарпаття» Гошів

7

1

0

6

14

32

-18

3

8

«Фенікс» Болехів

7

1

0

6

13

38

-25

3


Зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу вийшов на фініш

28-29 січня 2017 року, після перерви на новорічні свята, були зіграні матчі сьомого та восьмого турів зимового кубку м.Болехова з міні-футболу. Календар матчів даних турів був дещо змінений у зв’язку із вибуттям з дистанції команди із Підбережа....

Зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу йде на перерву

24-25 грудня 2016 року були зіграні матчі четвертого і п’ятого турів зимового кубку м.Болехова з міні-футболу. На жаль, знову, не обійшлося без сходження однієї з команд із дистанції. Слідом за ФК «Тисів» із турніру, за дві неявки на гру, вибуває...

Стартував традиційний зимовий кубок міста Болехова з міні-футболу

10-11 грудня 2016 року були зіграні матчі перших двох турів зимового кубку м.Болехова з міні-футболу. Не зважаючи на певні труднощі, які виникли при організації турніру, змагання, все ж таки, взяли старт та порадували глядачів цікавими матчами та,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація