Зимовий Кубок міста Болехова з міні-футболу завершено
09 гру, 2013 0 Коментарів 618 Переглядів

Зимовий Кубок міста Болехова з міні-футболу завершено

Минулими вихідними були зіграні заключні ігри цьогорічних кубкових змагань з міні-футболу. У суботу у стадії плей-офф визначилися всі фіналісти. «Руський Болехів» помстився ФК Тисів за поразку у груповому етапі та вибив тих із подальшої боротьби. Болехівські «Карпати» здолали випускників Прикарпатського лісогосподарського коледжу, а міжрічанська «Свіча» у напруженому поєдинку здолала юнаків болехівських «Карпат».

До вашої уваги всі результати стадії плей-офф:
  • Ретро-Карпати – ПЛГК 4 : 5
  • ФК Тисів – Руський Болехів 2 : 7
  • «Карпати» Болехів – ПЛГК випускники 6 : 3
  • «Свіча» Міжріччя – «Карпати» Болехів (юн.) 8 : 5
У неділю на нас чекали найцікавіші поєдинки. У першому півфіналі «Прикарпатський лісогосподарський коледж» у драматичному поєдинку, який завершився нічиєю (2 : 2) та післяматчевими пенальті (3 : 1), зумів вирвати таку бажану перемогу над «Свічею».
У другому півфіналі «Руський Болехів» та «Карпати» Болехів не дали нам сумувати. Зовсім неочікувано на перерву команди пішли із рахунком 3 : 0 на користь «Руського Болехова». У такій ситуації карпатівці ще не опинялися від початку турніру. У другому таймі взявши гру під свій контроль, зарядившись справжньою спортивною злістю, «Карпати» зуміли не тільки відквитати різницю в рахунку, а й впевнено перемогти 3 : 9.
У грі за  третє місце «Руський Болехів» знову поступається (7 : 3). Цього разу міжрічанській «Свічі», гравці якої вперше за останні роки посідають призове місце.
Звання переможця зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу 2013 року розіграли між собою болехівські «Карпати» та «Прикарпатський лісогосподарський коледж». На жаль, студенти не змогли нав’язати супернику серйозної боротьби, хоча і не здавалися аж до фінального свистка. «Карпати» перемагають із дещо «не фінальним» рахунком 13 : 4.
Одразу ж після завершення фінального поєдинку всі призери були нагороджені грамотами та медалями. Було визначено кращого воротаря (Олег Беднарчик – «Руський Болехів») та кращого гравця (Роман Дяків – «Карпати» Болехів). Тріумфаторам турніру було вручено перехідний Кубок м.Болехова з міні-футболу, який вже третій рік поспіль мандрує між кращими міні-футбольними командами Болехівщини.
У 2013 році найкращими стали: Роман Дяків, Роман Курец, Василь Лесів, Микола Лесів, Михайло Романишин, Павло Андрусяк, Денис Богаткін та Любомир Струсь.


Зимовий Кубок Болехова з міні-футболу підходить до завершення

У суботу 30 листопада 2013 року були зіграні останні ігри групового етапу зимового кубку з міні-футболу. Болехівські «Карпати» завдали поразки власним юнакам ( 1 : 9) та відкинули тих на третю сходинку у групі. Міжрічанська «Свіча» у вкрай важкому...

Стартував зимовий Кубок м.Болехова з міні-футболу

16-17 листопада 2013 року на майданчику із синтетичним покриттям за адресою вулю Січових Стрільців 12А вже традиційно стартував черговий розіграш зимового Кубку м.Болехова з міні-футболу. Цьогоріч своє бажання взяти участь у змаганнях підтвердили 12...

На Болехівщині продовжують вирувати міні-футбольні пристрасті

Минулими вихідними на Болехівщині продовжували вирувати міні-футбольні пристрасті на центральному майданчику із синтетичним покриттям, по завергенні яких, у нас почала вимальовуватися загальна картина, на якій вже видніються лідери та аутсайдери....

0 Коментарів

Авторизація