У місті Болехові презентували програму UPSHIFT для молоді
06 гру, 2023 0 Коментарів 239 Переглядів

У місті Болехові презентували програму UPSHIFT для молоді

5 грудня, до нашого міста завітала регіональна менеджерка програми UPSHIFT в Івано-Франківській області Єлизавета Колтик. Дана програма реалізується громадською організацією «МІЖ ІНШИМ» в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання, за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Уряду Японії.

Зустріч із молоддю (14-24 роки) відбулася у формі короткої презентації та подальшого двостороннього живого спілкування.

Присутні детально дізналися про інноваційну програму для підлітків та молоді, що допомагає перетворити ідеї на дієві проєкти.

Важливо, що на вході UPSHIFT не працює з готовими рішеннями, адже вся програма побудована таким чином, щоб молоді люди навчились крок за кроком проходити шлях від “ми бачимо проблему” до “у нас є рішення”, при цьому велика увага приділяється креативності та пошуку нестандартних рішень.

Одна з основних цілей UPSHIFT - це надихнути молодих людей, підвищити їхню спроможність та підготувати до викликів сучасного життя.

Перед завершенням зустрічі слухачі змогли поставити власні запитання лекторці та отримати змістовні та розгорнуті відповіді на них.

В Івано-Франківській області стартував набір на першу хвилю UPSHIFT

UPSHIFT — це глобальна інноваційна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах. Програма надає можливість підліткам та молоді пройти навчання за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн) та отримати...

Всеукраїнський молодіжний форум «Державотворець»

22 липня 2023 року з 09:30 до 19:00 відбудеться Всеукраїнський Молодіжний Форум «Державотворець: Молодь на варті змін» (КВЦ «Парковий», м. Київ). Форум об'єднає видатних урядовців, успішних підприємців, талановитих журналістів, відомих волонтерів і...

Міністерство молоді та спорту України реалізує національну програму залучення молоді до відновлення

Міністерство молоді та спорту України спільно з Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Підтримка...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація