14 грудня- День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (День ліквідатора)
14 гру, 2020 0 Коментарів 662 Перегляди

14 грудня- День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (День ліквідатора)

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС!
     Тридцять чотири роки тому на Чорнобильській атомній електростанції сталася найбільша в світовій історії техногенна катастрофа, якій судилося стати незагойною раною для всього людства. Страшна ядерна аварія забрала життя і здоров’я тисяч наших співвітчизників, спричинила тяжкі екологічні наслідки, відізвалася болем та стражданнями у багатьох родинах. 
    Серед ліквідаторів наслідків катастрофи було чимало мешканців Болехівщини. Не шкодуючи себе, ризикуючи власним життям та здоров’ям вони захистили світ від радіаційного лиха. Велика вам подяка і низький доземний уклін за відвагу, патріотизм і мужній вчинок, який врятував людство у квітні 1986 року. 
       Багато з учасників ліквідації, на жаль, уже відійшли у вічність. Ми низько схиляємо голови перед ними і з особливим почуттям їх вшановуємо.
Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій.
   Щиро бажаємо учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалим від її наслідків, їх родинам злагоди й щастя, міцного здоров’я та успіхів, сімейного затишку, благополуччя та добра.
 З повагою міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови Богдана Мельника з Днем міста!

Дорогі болехівчани та гості міста!Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня міста, яке ми традиційно відзначаємо у першу неділю жовтня! Це особливий день, бо день народження рідного міста - це свято єднання. Воно об’єднує усіх, кому дороге місто -...

Звернення міського голови до Дня Героїв Небесної Сотні

Шановна громадо! 20 лютого ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні - людей, які віддали життя за краще майбутнє для своєї країни. Їх вчинок змінив хід сучасної історії України. Завдяки їх самовідданості, патріотизму, вірі в ідеали свободи та...

Запрошуємо на мистецький вечір з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших

Шановні учасники бойових дій та члени ваших сімей, запрошуємо вас на мистецький вечір «Афганістан: Подвиг.Біль.Пам’ять…» , який відбудеться 14 лютого 2020 року о 15:00 год. в музеї історії м. Болехова ім. Р.Скворія....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація