Звернення міського голови Івана Яцинина з нагоди вшанування  Дня Героїв України!
23 травень, 2022 0 Коментарів 719 Переглядів

Звернення міського голови Івана Яцинина з нагоди вшанування Дня Героїв України!

Шановна громадо! 
23 травня в Україні святкують День Героїв. Це свято присвячене всім, хто боровся і бореться за свободу і незалежність України, наражаючи на небезпеку своє здоров'я і життя.
Свято встановлено насамперед на честь лицарів Київської Русі, українських козаків, гайдамаків, опришків, Січових стрільців, воїнів УНР, ОУН-УПА. Вже з 2014 року ми в цей день молимося та схиляємо голову перед героїзмом нових Героїв України: Героїв Небесної Сотні, Героїв-бійців добровольчих батальйонів, Національної гвардії, Збройних сил та поліції. До вшанування приєднуються  Герої російсько-української війни, весь героїчний і мужній народ України, що гідно перейняв  естафету у своїх прадідів, став на захист своєї країни, мужньо зупиняє російську агресію не  даючи супротивникові проникнути вглиб країни, захищаючи Незалежність та суверенітет  нашої держави. 
     Висловлюю свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань  поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.
    Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам’ять про своїх синів і дочок, що героїчно боролися і борються, віддали і віддають свої життя за свободу Вітчизни.
  Тож нехай на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, запанують мир і злагода. Нехай всі наші сучасні Герої повертаються живими до своїх домівок.  Щоб в кожній українській родині панувало добро, злагода і добробут, а нашій державі бажаю перемоги, процвітання, сили й слави!
Слава Україні!
 З повагою міський голова Іван Яцинин

Шановні мешканці Болехівщини!

20 лютого ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні, їх відвагу, силу духу і стійкість у боротьбі за наше європейське майбутнє. Минуло вже сім років від того, як у Києві відбулися події, які навіки закарбувалися в трагічній, але героїчній історії нашої...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація