Про громадське обговорення основних показників проєкту міського бюджету на 2023 рік
15 гру, 2022 0 Коментарів 317 Переглядів

Про громадське обговорення основних показників проєкту міського бюджету на 2023 рік

   Вчора, 14 грудня  2022 року, з метою належної підготовки та проходження усіх етапів бюджетного процесу та відповідно до розпорядження міського голови, відбулося громадське обговорення бюджету Болехівської міської територіальної громади на 2023 рік  під головуванням першого заступника міського голови Василя Юрочка. Обговорення відбулося в приміщенні Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості за участю депутатів міської ради, помічників депутатів міської ради, начальників та спеціалістів управлінь і відділів міськвиконкому, старост старостинських округів та інших представників громадськості. 
    Основний фінансовий документ, за яким буде жити громада у 2023 році представила начальник фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб.
   Зокрема було відмічено, що проєкт бюджету на 2023 рік складено відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та бюджетного регламенту на основі доведених економічних та соціальних показників, з врахуванням існуючих на сьогоднішній день обмежень в частині видатків місцевого бюджету, передбачених Постановами Кабінету Міністрів України №509 та №252. 
    Наталія Михайлівна детально проінформувала присутніх про планові завдання та обсяг коштів, передбачений на 2023-ий рік у розрізі видів видатків.
   Наступним кроком реалізації бюджетного процесу є схвалення основних показників бюджету на засіданні виконавчого комітету, після чого його буде розглянуто в депутатських комісіях та з врахуванням внесених поправок подано для остаточного ухвалення на пленарному  засіданні 22 сесії Болехівської міської ради, яка відбудеться 20 грудня 2022 року.  

Відбудеться громадське обговорення основних показників проєкту міського бюджету на 2022 рік

Відповідно до розпорядження міського голови від 02 грудня 2021 року № 307-р та з метою належної підготовки проєкту рішення міської ради «Про бюджет Болехівської міської територіальної громади на 2022 рік» 14 грудня 2021 року о 10.00 год. в...

Відбулося засідання погоджувальної ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 26 січня 2021 року, о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться засідання чергової 4 сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Сьогодні, 25 січня, у...

Відбулося громадське обговорення основних показників проєкту бюджету міста на 2021 рік

Сьогодні, 15 грудня 2020 року, відповідно до розпорядження міського голови у приміщенні Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбулося громадське обговорення проєкту бюджету на 2021 рік. Участь у заході взяли...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація