Відбулася робоча зустріч щодо можливого створення підрозділу місцевої пожежної охорони
24 січ, 2023 0 Коментарів 324 Перегляди

Відбулася робоча зустріч щодо можливого створення підрозділу місцевої пожежної охорони

     Вчора, 23 січня 2023 року, відбулася робоча зустріч міського голови Івана Яцинина з начальником Калуського районного управління ГУ ДСНС України в області Василем Микитином. У нараді взяв участь перший заступник міського голови Василь Юрочко та провідний фахівець відділу ЦЗ Калуського районного управління ГУ ДСНС України в області Наталія Царинська. 
      Під час зустрічі начальник Калуського управління ГУ ДСНС України в області Василь Микитин довів інформацію щодо завдань, передбачених  Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функціонування місцевої та добровільної пожежної охорони» з метою зміцнення протипожежного захисту Болехівської територіальної громади.
Він, зокрема, зазначив, що згідно з законом нова система функціонування пожежної охорони базується на пожежних підрозділах місцевих органів влади та добровільних протипожежних формуваннях під їх керівництвом. 
    У ході наради обговорили проблемні питання щодо функціонування пожежного рятувального підрозділу в Болехівській громаді, зокрема можливу реорганізацію діючого державного пожежно-рятувального посту в структурний підрозділ міської ради – місцеву пожежну охорону.  Йшлося й про фінансову спроможність громади щодо забезпечити функціонування даного підрозділу. 
А також розглянули перспективи розвитку добровільного пожежного формування в с.Козаківці.
Слід зазначити, що функціонування підрозділу місцевої пожежної охорони та  утворення добровільної пожежної охорони сприятиме в майбутньому забезпеченню належного рівня пожежної безпеки на території нашої громади.

Міський голова Іван Яцинин провів робочу зустріч щодо створення добровільної пожежної дружини у

Сьогодні, 16 лютого 2022 року, міський голова Іван Яцинин провів робочу зустріч за участі начальника Калуського РУ ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області Василя Микитина, заступника начальника Євгена Ткачука та начальника 3ДПРЗ Калуського РУ...

Відбулася онлайн-нарада щодо особливостей реорганізації місцевих рад

Вчора, 5 січня 2021 року, міський голова Іван Яцинин та перший заступник міського голови Василь Юрочко взяли участь у онлайн-обговореннях з питань особливостей реорганізації місцевих рад та управління майном у Болехівській і Яремчанській...

Міський голова Іван Яцинин взяв участь у нараді ОДА щодо надання соціальних послуг у ОТГ

Сьогодні міський голова Іван Яцинин та начальник управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому Мирослава Печененко взяли участь у нараді під головуванням заступника голови облдержадміністрації Світлани Онищук. Продовжуючи освітній...

0 Коментарів

Авторизація