Міський голова Іван Яцинин взяв участь у нараді ОДА щодо надання соціальних послуг у ОТГ
03 гру, 2020 0 Коментарів 689 Переглядів

Міський голова Іван Яцинин взяв участь у нараді ОДА щодо надання соціальних послуг у ОТГ

Сьогодні міський голова Іван Яцинин та начальник управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому Мирослава Печененко взяли участь у нараді під головуванням заступника голови облдержадміністрації Світлани Онищук. Продовжуючи освітній проєкт для новообраних голів ОТГ «Цикл відкритих студій», пройшла онлайн-нарада «Надання соціальних послуг у територіальних громадах після місцевих виборів».
Фахівці департаменту соціальної політики облдержадміністрації детально поінформували про основні завдання з організації роботи для забезпечення соціального захисту населення в територіальних громадах.
Зокрема, йшлося про необхідність створення в структурі територіальної громади підрозділу з питань соціального захисту населення, організацію передачі особових справ отримувачів пільг, субсидій та соціальних допомог, створення та ведення обліку соціально незахищених верств населення, збереження мережі відділень стаціонарного догляду за одинокими особами та особами похилого віку й інші актуальні питання.
Заступник начальника управління ДСНС України в області Віталій Федунків розповів учасникам наради про основні завдання органів влади на місцях при загрозі виникнення надзвичайних ситуацій, організацію роботи для підвищення готовності органів управління та сил цивільного захисту до дій при можливому виникненні НС в осінньо-зимовий період 2020-2021 років. ОТГ рекомендовано створити 55 підрозділів місцевої пожежної охорони.
Також заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Качур роз’яснила основні вимоги до створення фінансових органів та формування місцевих бюджетів територіальних громад. Наголошувалося, що в ОТГ до 25 грудня повинні бути затверджені місцеві бюджети задля забезпечення з 1 січня 2021 року всіх соціальних гарантій для наших громадян.

Питання забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, обговорили

Сьогодні під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук відбулася онлайн-нарада де йшлося про виплату грошової компенсації для придбання житла дітям-сиротам, дітям, які позбавлені батьківського піклування та...

Міський голова провів черговий прийом громадян з особистих питань

Відповідно до розпорядження міського голови кожний 1,3,5 понеділок місяця за попереднім записом проводиться прийом громадян. Сьогодні, 2 березня 2020 року, міський голова Богдан Мельник провів черговий прийом громадян з особистих питань. Для...

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

Відповідно до розпорядження міського голови, 26 листопада 2019 року о 10.00 год. у Болехівській міській раді (кабінет міського голови) відбудеться чергове пленарне засідання 48 сесії Болехівської міської ради VІI демократичного скликання. Передує...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація