Із сесійної зали
22 лют, 2023 0 Коментарів 326 Переглядів

Із сесійної зали

Вчора, 21 лютого 2023 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулася чергова 26 сесія Болехівської міської ради. Участь у її роботі засідання взяли 23 депутати міської ради.  На порядок денний було винесено 106 питань. Перед початком засідання, за пропозицією міського голови Івана Яцинина присутні в сесійній залі вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих захисників України, що поклали своє життя в боротьбі з російським агресором.
Відтак депутати міської ради приступили до обговорення порядку денного. 
Після двохгодинної перерви, зумовленої проведенням позачергового засідання постійної комісії міської ради з питань планування територій, містобудування, архітектури, регулювання земельних відносин з метою напрацювання переліку земельних питань, які підлягають розгляду на даному пленарному засіданні, депутати ухвалили порядок денний засідання зі змінами.
Спочатку депутати приступили до обговорення земельних питань. Загалом на розгляд ради було винесено 62 проєкти рішень, з них 61 проєкт рішення було ухвалено. 
Заслухали та обговорили депутати звіти про виконання міських цільових Програм, звіт бюджету Болехівської міської територіальної громади за 2022 рік та внесення змін до бюджету Болехівської міської територіальної громади на 2023 рік, звіт про здійснення державної регуляторної політики виконавчим комітетом Болехівської міської ради у 2022 році. Депутати виділили кошти для реалізації проекту «Скелі Довбуша - подорож у легенду», яким передбачено облаштування локацій підходу до водоспаду у підніжжі Скель Довбуша, оцифрування декількох туристичних об’єктів, розробка та виготовлення туристичного путівника.
Також було винесено на обговорення  звіти про роботу управлінь та відділів міськвиконкому та КНП «Центр первинної медичної допомоги» за 2022 рік, а також фінансовий план КНП «Болехівська центральна міська лікарня» на 2023рік та ряд інших важливих проектів рішень.  
Загалом на обговорення було винесено 98 проєктів рішень, з них всі проекти рішень були обговорені та більшість з них ухвалені.  
На завершення сесії міський голова Іван Яцинин подякував депутатам за плідну роботу, адже засідання ради з перервами тривало близько 10 годин.

Триває підготовка до роботи п’ятої сесії Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина 23 січня 2021 року у Народному домі м.Болехова відбудеться чергова п’ята сесія Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання. Попередньо на засіданнях постійних...

Розпочато підготовку до роботи четвертої сесії Болехівської міської ради VІІІ демократичного

Відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина від 13 січня 2021 року № 11 «Про скликання чергової 4 сесії Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання», 26 січня 2021 року у Народному домі м.Болехова відбудеться четверта сесія...

Триває підготовка до роботи другої сесії Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання

У Болехівській міській раді триває підготовка до пленарного засідання другої сесії. Основною складовою підготовчого процесу є засідання постійних комісій. Сьогодні, 10 грудня 2020 року, депутати Болехівської міської ради працювали у постійній...

0 Коментарів

Авторизація