Триває підготовка до роботи другої сесії Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання
10 гру, 2020 0 Коментарів 654 Перегляди

Триває підготовка до роботи другої сесії Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання

У Болехівській міській раді триває підготовка до пленарного засідання другої сесії. Основною складовою підготовчого процесу є засідання постійних комісій.
Сьогодні, 10 грудня 2020 року, депутати Болехівської міської ради працювали у постійній комісії з питань планування територій, містобудування, архітектури та регулювання земельних відносин над питаннями порядку денного, які запропоновані на розгляд другої сесії міської ради. Участь у роботі постійної комісії міської ради взяли голова постійної комісії Микола Піх, депутати Болехівської міської ради Роман Петровський, Алла Єфіменко та Тетяна Ориник, секретар міської ради Ігор Герецький, начальник відділу містобудування та архітектури і землеустрою міськвиконкому, головний архітектор Володимир Нідермаєр, головний спеціаліст з питань землеустрою відділу містобудування та архітектури і землеустрою міськвиконкому Олександра Петрів, головний спеціаліст з питань землеустрою відділу містобудування та архітектури і землеустрою міськвиконкому Володимир Гулевич, начальник відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Ярослав Голубка. 
Перш за все на порядку денному присутні на засіданні комісії розглянули питання про вибори заступника та секретаря постійної комісії міської ради з питань планування територій, містобудування, архітектури та регулювання земельних відносин. За пропозицією голови постійної комісії члени комісії вирішили затвердити заступником голови комісії Петровського Романа Володимировича, а секретарем комісії – Єфіменко Аллу Сергіївну. 
Далі постійна депутатська комісія опрацювала низку проєктів рішень, що відносяться до її компетенції, а це - надання дозволів на виготовлення та затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проєктів та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі земельних ділянок у власність, поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, вилучення земельних ділянок за згодою землекористувачів та інші.
Після обговорення проєктів рішень, члени комісії вирішили винести їх на розгляд чергового пленарного засідання другої сесії Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання, яке, відповідно до розпорядження міського голови, відбудеться 22 грудня 2020 року у Народному домі м.Болехова. 

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, 10 червня 2020 року о 10.00 год. у Народному домі м.Болехова (вул.С.Стрільців,12) відбудеться чергове пленарне засідання LII сесії Болехівської міської ради VІІ демократичного скликання....

Постійна комісія з питань планування територій, містобудування, архітектури, регулювання

Сьогодні, 12 лютого 2020 року, в Болехівській міській раді відбулося засідання комісії міської ради з питань планування територій, містобудування, архітектури, регулювання земельних відносин. Участь у засіданні взяли голова постійної комісії Валерій...

Триває підготовка до 49 пленарного засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 16 грудня 2019 року, під головуванням депутата міської ради Валерія Гутака відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування територій, містобудування, архітектури та регулювання земельних відносин. Участь у ньому...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація