Болехівська міська рада розпочала роботу чергової 27-ї сесії
21 бер, 2023 0 Коментарів 419 Переглядів

Болехівська міська рада розпочала роботу чергової 27-ї сесії

Сьогодні, 21 березня 2023 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося перше пленарне засідання 27-ї сесії міської ради. Участь у його роботі взяли 22 депутати міської ради із 26 обраних, керівники управлінь, відділів міськвиконкому, комунальних підприємств, представники громади. Треба зазначити, що передували сесії засідання постійних депутатських комісій та погоджувальної ради, на яких депутати попередньо розглядали та аналізували усі питання порядку денного.

Засідання розпочали з хвилини мовчання, віддавши шану військовим та цивільним, які загинули під час російсько-української війни.
Відтак міський голова Іван Яцинин надав слово представникам робочої групи з рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» Калуської райдержадміністрації. Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Калуської РДА Роман Матіїв проінформував присутніх про хід рекрутингової кампанії, її цілі і завдання та закликав вступати до штурмових бригад, які формує Міністерство внутрішніх справ України.

За пропозицією депутатів міської ради, порядок денний засідання було доповнено проєктами рішень, які підготували та подали на розгляд ради самі обранці. У проєкті документа також змінили порядок розгляду запропонованих питань.
Після затвердження порядку денного засідання сесії зі змінами та доповненнями міський голова Іван Яцинин на вимогу депутатів оголосив перерву у роботі пленарного засідання на 40 хвилин для роботи обранців у комісіях.

Опісля першими депутати розглянули питання щодо надання одноразових грошових допомог військовослужбовцям ЗСУ і їхнім рідним  та надання допомог жителям Болехівської територіальної громади. Ці рішення обранці ухвалювали оперативно та одностайно.

Далі депутатський корпус розглянув питання, які стосувалися врегулювання земельних відносин. Загалом було ухвалено три десятки рішень на звернення мешканців громади з вирішення земельних питань.

Коли земельні питання були вичерпані, депутати знову запропонували міському голові оголосити перерву в роботі засідання та перенести його на 25 березня. Таку пропозицію підтримали 12 обранців, присутніх у залі. 

Тож міський голова Іван Яцинин оголосив перерву у роботі ради та зазначив, що депутати будуть додатково повідомлені про час другого пленарного засідання 27-ї сесії міської ради.

Нагадаємо, що голосування на сесіях проходять у поіменному режимі, а результати відображаються на офіційному сайті ради «Поіменне голосування депутатів Болехівської міської ради». Сесії міської ради транслюються онлайн на сторінці міської ради у соціальній мережі Фейсбук, кожен може їх також згодом переглядати або на офіційному сайті Болехівської міської ради, або на YouTube-каналі ради.

Відеозапис трансляції засідання Болехівської міської ради можна переглянути за посиланням:
https://fb.watch/jpw5_ApEv8/
https://fb.watch/jpw8qvuMQC/

Продовжується набір до батальйонів «Гвардії наступу»

Гвардія наступу — рекрутингова кампанія Міністерства внутрішніх справ України, що має на меті формування нових штурмових бригад у складі Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України, які...

Відбулося засідання погоджувальної ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 26 січня 2021 року, о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться засідання чергової 4 сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Сьогодні, 25 січня, у...

Болехівська міська рада провела 46 пленарне засідання

Сьогодні, 24 вересня 2019 року, відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Головував на сесії, відповідно до розпоряджень міського голови, секретар міської ради Ігор Герецький. Участь у роботі 46 пленарного засідання...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація