Продовжується набір до батальйонів «Гвардії наступу»
21 бер, 2023 0 Коментарів 233 Перегляди

Продовжується набір до батальйонів «Гвардії наступу»


Гвардія наступу — рекрутингова кампанія Міністерства внутрішніх справ України, що має на меті формування нових штурмових бригад у складі Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України, які звільнятимуть тимчасово окуповані території України.

Сьогодні робоча група Калуської райдержадміністрації з рекрутингової кампанії провела інформаційно- роз’яснювальну роботу щодо формування батальйонів «Гвардії наступу» в сесійному залі Болехівської міської ради.  Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Калуської РДА Матіїв Роман Іванович проінформував депутатів Болехівської міської ради, керівників управлінь і відділів міськвиконкому та усіх присутніх про хід рекрутингової кампанії «Гвардії наступу», її цілі і завдання.
Він зазначив, що вступити до «Гвардії наступу» запрошують усіх, хто бажає відвоювати території України та наблизити перемогу. На вибір – вісім підрозділів. Записатися можна подавши заявку на сайті.

Гвардія наступу – це вісім штурмових бригад: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» та «Азов». Нові підрозділи Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби формує Міністерство внутрішніх справ України. Обрати можна той, який найбільше відповідає мотивації та поглядам.

Запрошують справжніх патріотів України. Тих, хто рішуче налаштований вигнати російських загарбників. Адже головне завдання майбутніх бійців – штурмові дії та деокупація українських територій.

Записатися до «Гвардії наступу» можна шляхом подання заявки на сайт storm.mvs.gov.ua
 
Захист суверенітету країни – це обов’язок кожного!

Тому закликаємо стати на захист справедливості та добра, в складі бойових військових частин або добровольчих формувань!

Про рекрутингову кампанію «Гвардія наступу» говорили на нараді

Заступниця міського голови Ілона Калитин провела нараду за участю старост старостинських округів Болехівської громади, на якій обговорили питання інформаційного супроводу рекрутингової кампанії «Гвардії наступу». На зустрічі також були присутні...

Проведено нараду з питань організації призову громадян на строкову військову службу навесні 2021

Сьогодні, 2 квітня 2021 року, під головуванням заступниці міського голови Ілони Калитин відбулася нарада з питань проведення та організації призову громадян на строкову військову службу. Участь у нараді взяли т.в.о. військового комісара Долинського...

Триває підготовка до роботи сьомої сесії Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, 30 березня 2021 року у Народному домі м.Болехова відбудеться чергова сьома сесія Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання. Попередньо на засіданнях постійних...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація