Про рекрутингову кампанію «Гвардія наступу» говорили на нараді
01 бер, 2023 0 Коментарів 287 Переглядів

Про рекрутингову кампанію «Гвардія наступу» говорили на нараді

Заступниця міського голови Ілона Калитин провела нараду за участю  старост старостинських округів Болехівської громади, на якій обговорили питання інформаційного супроводу рекрутингової кампанії «Гвардії наступу». На зустрічі також були присутні перший заступник міського голови Василь Юрочко та начальник відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Богдан Чех.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування восьми штурмових бригад Нацгвардії, Нацполіції та ДПСУ «Гвардія наступу». До лав цих бригад приймають патріотично налаштованих вмотивованих добровольців, які прагнуть якнайшвидше звільнити землю від окупантів. 

Усі спеціальні підрозділи підпорядковуються керівникам відповідних структурних підрозділів у структурі МВС, але діють у повній координації із тими оперативними командуванням Збройних сил України, у зоні відповідальності яких вони воюють.

Долучившись до нових підрозділів, кожен може зробити свій внесок у нашу спільну справу заради якнайшвидшої Перемоги України, а також отримати досвід, професію та стати учасником історичних переможних подій – звільнення всіх окупованих територій України.
Дізнатися більше інформації та записатися онлайн можна на сайті:https://storm.mvs.gov.ua/, або зателефонувати за номером: 080 010 00 20.

Освітньо-практична програма для фахівців у сфері просторового планування та представників місцевого

Сьогодні, 18 грудня 2020 року, у Болехівській міській раді відбулася робоча зустріч міського голови Івана Яцинина з представником Програми «SPACES», яка фінансується ЄС, місцевим бізнесменом Групи компаній «ББМ» Володимиром Петрівим. Участь у...

Під час засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної

Традиційно, перед черговими пленарними засіданнями Болехівської міської ради, свою роботу проводять постійні комісії міської ради, під час яких депутати обговорюють питання, які виносять на розгляд пленарного засідання. Відтак сьогодні, 16 грудня...

Про чергове засідання постійної комісії міської ради з питань ЖКГ

Сьогодні, 16 березня 2020 року, в Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація