Чергова 37-ма сесія Болехівської міської ради завершила свою роботу
29 гру, 2023 0 Коментарів 178 Переглядів

Чергова 37-ма сесія Болехівської міської ради завершила свою роботу

Сьогодні, 29 грудня 2023 року, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина відбулося друге пленарне засідання чергової 37-ї сесії Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання.

На засідання прибули 19 депутатів із 26 обраних. Участь у роботі сесії взяли керівники та спеціалісти управлінь, відділів міськвиконкому, старости старостинських округів, громадськість. 

Засідання розпочали із вшанування пам’яті загиблих захисників України, що поклали своє життя в боротьбі з російським агресором, хвилиною мовчання. 

На порядок денний засідання було винесено 5 питань, що стосувалися сфери земельних відносин. Його депутатський корпус ухвалив зі змінами, доповнивши ще одним проєктом рішення щодо надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності громади благодійної допомоги. 

Депутати затвердили звіти про експертну грошову оцінку земельних ділянок несільськогосподарського призначення; надали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності; включили в перелік земельну ділянку для передачі у власність шляхом продажу фізичній особі підприємцю; затвердили акт комісії від 27.11.2023.

Схвальним рішенням надали згоду на отримання та прийняття до комунальної власності Болехівської територіальної громади  благодійної допомоги у вигляді дитячих подарунків для дітей воїнів, які несуть службу у Збройних Силах України. 

З усіма питаннями порядку денного пленарного засідання детально можна ознайомитися на офіційному сайті Болехіської міської ради для поіменних голосувань https://www.vote.bolekhiv-rada.gov.ua/.../xxxvii-%D1%81.../.

У роботі чергової 36-ї сесії Болехівської міської ради оголошено перерву

Сьогодні, 24 жовтня, відповідно до розпорядження міського голови, Болехівська міська рада розпочала чергове засідання 36-ї сесії. Для роботи у сесії зареєструвалися 16 депутатів із 26 обраних. Прийшли на пленарне засідання керівники та працівники...

Із сесійної зали

Вчора, 21 лютого 2023 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулася чергова 26 сесія Болехівської міської ради. Участь у її роботі засідання взяли 23 депутати міської ради. На порядок денний було винесено 106 питань. Перед початком...

Болехівська міська рада провела 46 пленарне засідання

Сьогодні, 24 вересня 2019 року, відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Головував на сесії, відповідно до розпоряджень міського голови, секретар міської ради Ігор Герецький. Участь у роботі 46 пленарного засідання...

0 Коментарів

Авторизація