На засіданні профільної постійної комісії міської ради депутати розглянули бюджетні питання
21 лют, 2020 0 Коментарів 686 Переглядів

На засіданні профільної постійної комісії міської ради депутати розглянули бюджетні питання

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови 25 лютого 2020 року о 10.00 годині у кабінеті міського голови відбудеться чергове пленарне засідання 51 сесії Болехівської міської ради. Оскільки попередньо на засіданнях постійних комісій депутати Болехівської міської ради обговорюють питання, які виносять на розгляд чергового пленарного засідання Болехівської міської ради, 19 лютого 2020 року відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів.  
Участь у роботі комісії взяли голова постійної комісії Марія Стельмах, секретар постійної комісії Василь Юрочко, депутати Болехівської міської ради Артур Павлик, Олег Дьякунович, секретар міської ради Ігор Герецький, заступниця міського голови Тетяна Лугова, начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб, начальник відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Ярослав Голубка, начальник відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Богдан Чех, головна спеціалістка з питань економіки, зовнішньоекономічної діяльності та туризму відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Мар’яна Вакілова.
Начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб ознайомила присутніх з проєктами рішень міської ради «Про затвердження звіту міського бюджету за 2019 рік» та «Про внесення змін до міського бюджету на 2020 рік». Останнім передбачено внести зміни до додатку 3 рішення міської ради «Про міський бюджет на 2020 рік», а саме: замінити назви кодів бюджетних програм управлінню освіти та відділу культури; врахувати у міському бюджеті субвенцію із сільських бюджетів сіл Козаківки, Тисова, Поляниці та Підбережа; врахувати в міському бюджеті субвенцію з обласного бюджету; замінити коди програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів; спрямувати частину вільного залишку коштів медичної субвенції, який склався на 01.01.2020 року в сумі 90000 гривень фінансовому управлінню; внести зміни в бюджетні призначення головних розпорядників коштів по загальному фонду міського бюджет, зокрема в частині видатків зменшити бюджетні призначення управлінню освіти по коду бюджетної програми «Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти (у тому числі з дошкільними підрозділами (відділеннями, групами))» та фінансовому управлінню по коду бюджетної програми «Інші субвенції з місцевих бюджетів» по субвенції обласному бюджету на утримання дітей з особливими освітніми потребами в групах компенсуючого типу "Особлива дитина" в Долинському дитячому будинку "Теплий дім". Збільшити бюджетні призначення фінансовому управлінню на надання субвенції обласному бюджету для ліцейних класів при Прикарпатському лісогосподарському коледжі в м. Болехів; міській раді - по коду бюджетної програми «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету» (Міська програма будівництва, реконструкції, ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності міста Болехова на 2020 рік).
Окрім цього у проєкті зміни передбачають спрямування частини вільного залишку коштів загального фонду міського бюджету, який склався на 01.01.2020 року в сумі 86000 гривень управлінню освіти по загальному фонду (видатки споживання) по коду бюджетної програми «Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти (у тому числі з дошкільними підрозділами (відділеннями, групами))» для перекриття даху у колишній майстерні Болехівського ліцею №1; частини вільного залишку коштів спеціального фонду (бюджету розвитку) міського бюджету, який склався на 01.01.2020 року в сумі 60000 гривень міській раді по спеціальному фонду (видатки розвитку) по коду бюджетної програми «Організація благоустрою населених пунктів» на виготовлення і встановлення постаменту під погруддя пам’ятника Н.Кобринської.
Йдеться у проєкті рішення також про перерозподіл бюджетних призначень по міській раді: по коду бюджетної програми «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету» (Міська програма будівництва, реконструкції, ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності міста Болехова на 2020 рік) зменшити бюджетні призначення по загальному фонду, відповідно збільшити бюджетні призначення по спеціальному фонду (капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Замкова (від лісогосподарського коледжу) в м. Болехів, в тому числі виготовлення ПКД та експертиза, капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Ю. Гагаріна (від вул. О. Кобилянської) в м. Болехів, в тому числі виготовлення ПКД та експертиза.
При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 2996441 гривень.
Відтак секретар міської ради Ігор Герецький ознайомив присутніх з проєктом рішення міської ради «Про звернення міської ради» з приводу майбутнього продажу земель сільськогосподарського призначення, а начальник відділу ЖКГ БТЕБ міськвиконкому Богдан Чех - з проєктом «Про звернення щодо скасування постанови НКРЕКП про встановлення тарифу на послуги з постачання та розподілу природного газу».
Окрім цього на засіданні комісії заслухали проєкти рішень «Про затвердження Положення про преміювання працівників міської ради, виконавчого комітету, керівників управлінь та відділів виконавчого комітету Болехівської міської ради», «Звіт про здійснення державної регуляторної політики виконавчим комітетом Болехівської міської ради у 2019 році» та «Про звіт   голови правління громадської організації "Футбольний клуб "Карпати" Болехів"».
Після обговорень питань порядку денного та внесення змін та доповнень, члени комісії вирішили подати вищезазначені проєкти рішень на розгляд чергового пленарного засідання.

Триває робота у комісіях міської ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, 25 лютого 2020 року у Болехівській міській раді відбудеться чергове пленарне засідання 51 сесії міської ради VІІ демократичного скликання. Попередньо на засіданнях постійних комісій депутати...

На постійній комісії міської ради з питань бюджету обговорили головний фінансовий документ міста на

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови 24 грудня 2019 року о 10.00 годині у кабінеті міського голови відбудеться чергове пленарне засідання 49 сесії Болехівської міської ради. Оскільки попередньо на засіданнях постійних комісій...

Бюджетна комісія міської ради обговорила фінансові питання

Сьогодні, 25 жовтня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли голова комісії Марія...

0 Коментарів

Авторизація