На постійній комісії міської ради з питань бюджету обговорили головний фінансовий документ міста на наступний рік
19 гру, 2019 0 Коментарів 735 Переглядів

На постійній комісії міської ради з питань бюджету обговорили головний фінансовий документ міста на наступний рік

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови 24 грудня 2019 року о 10.00 годині у кабінеті міського голови відбудеться чергове пленарне засідання 49 сесії Болехівської міської ради. Оскільки попередньо на засіданнях постійних комісій депутати Болехівської міської ради обговорюють питання, які виносять на розгляд чергового пленарного засідання Болехівської міської ради, 18 грудня 2019 року відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів.  
Участь у роботі комісії взяли голова постійної комісії Марія Стельмах, секретар постійної комісії Василь Юрочко, депутати Болехівської міської ради Артур Павлик, Петро Шмега, секретар міської ради Ігор Герецький, заступниця міського голови Тетяна Лугова, начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб, керівниця Центру надання адміністративних послуг Вікторія Гринь,  головний спеціаліст відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Віталій Романишин та начальник відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Богдан Чех.
На порядку денному комісія розглянула 7 запропонованих для затвердження на засіданні сесії проєктів рішень. 
З проєктом рішення міської ради «Про внесення змін до міського бюджету на 2019 рік» ознайомила присутніх начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб. У проєкті запропоновано внести зміни до рішення міської ради «Про міський бюджет на 2019 рік» на підставі протоколу постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків від 09.12.2019 року №98, листів міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді від 10.12.2019 року №73/01-19/11, Болехівської міської ради від 13.12.2019 року №584, управління освіти від 12.12.2019 року №337, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) від 18.12.2019 року №263/01-20. Зокрема, зменшити в міському бюджеті субвенцію з державного бюджету в частині доходів загального фонду та відповідно в частині видатків загального фонду управлінню праці та соціального захисту населення; внести зміни в бюджетні призначення по міській раді, управлінню освіти та управлінню праці та соціального захисту населення по загальному фонду; внести зміни в протокол засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів від 04.12.2019 року №83; спрямувати вільний залишок коштів по спеціальному фонду міського бюджету (збір за першу реєстрацію транспортних засобів), який склався станом на 01.01.2019 року міській раді по спеціальному фонду (видатки споживання) на обслуговування доріг місцевого значення в зимовий період.
Відтак секретар міської ради Ігор Герецький ознайомив з планом роботи Болехівської міської ради на І півріччя 2020 року, а в.о. директора КНП «Болехівська ЦМЛ» Любомир Парахоняк - з проєктом рішення міської ради «Про затвердження міської цільової Програми «Цукровий діабет» на 2020 рік на території Болехівської міської ради». 
Далі члени комісії обговорили проєкт міського бюджету на 2020 рік, а також проєкти рішень «Про Програму забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Болехівської міської ради на 2020-2025 роки», «Про безоплатну передачу новозбудованих у м. Болехові вуличних водогонів на баланс Долинському ВУВКГ» та «Про безоплатну передачу новозбудованих вуличних водогонів на баланс Долинському ВУВКГ».
Після розгляду всіх запропонованих проєктів рішень, депутати вирішили подати їх на затвердження на черговому пленарному засіданні.  

Бюджетна комісія міської ради обговорила фінансові питання

Сьогодні, 25 жовтня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли голова комісії Марія...

Постійна депутатська комісія міської ради з питань бюджету провела чергове засідання

Сьогодні, від 20 вересня 2019 року року, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради Стельмах М.Я., Павлик...

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

Сьогодні, 16 вересня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація