Депутати Болехівської міської ради встановили обмежений режим реалізації спиртних напоїв у торговельних мережах міста
10 чер, 2020 0 Коментарів 867 Переглядів

Депутати Болехівської міської ради встановили обмежений режим реалізації спиртних напоїв у торговельних мережах міста

Сьогодні на засіданні 52 сесії Болехівської міської ради депутати встановили обмежений режим реалізації спиртних напоїв у торговельних мережах міста. Відповідний проєкт  рішення, який був розроблений  на підставі чинних нормативно-правових актів та за пропозиціями депутатів міської ради, міські обранці підтримали одноголосно.
Заборонено продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території міста Болехова з 22.00 години до 09.00 години щоденно, враховуючи вихідні та святкові дні.
Документом доручено суб’єктам господарювання міста Болехова забезпечити неухильне виконання вимог даного рішення, а також  встановити інформаційні таблички про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у визначений цим рішенням час доби.
А також рекомендовано Долинському відділенню поліції Калуського ВП ГУНП України в Івано-Франківській області забезпечити контроль за дотриманням вимог даного рішення в межах повноважень, визначених чинним законодавством України, та посилити контроль за порушення статтей 156, 178, 182 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Рішення набере чинності з дня його оприлюднення на офіційному вебсайті Болехівської міської ради, але не пізніше 17 червня 2020 року.

Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних

Відповідно до розпорядження міського голови о 10:00 год. 24 березня 2020 року відбудеться чергове пленарне засідання 52 сесії Болехівської міської ради. Попередньо на засіданнях постійних комісій депутати міської ради традиційно обговорюють питання,...

Про чергове засідання постійної комісії міської ради з питань ЖКГ

Сьогодні, 16 березня 2020 року, в Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у...

Болехівська міська рада провела 46 пленарне засідання

Сьогодні, 24 вересня 2019 року, відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Головував на сесії, відповідно до розпоряджень міського голови, секретар міської ради Ігор Герецький. Участь у роботі 46 пленарного засідання...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація