Постійна комісія міської ради провела чергове засідання
02 лип, 2020 0 Коментарів 510 Переглядів

Постійна комісія міської ради провела чергове засідання

Триває  робота депутатів Болехівської міської ради у постійних комісіях. 1 липня 2020 року в Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань праці, соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, культури, національного та духовного відродження, молодіжної політики, фізичної культури та спорту, діяльності ЗМІ та свободи слова.
Участь у роботі комісії взяли голова постійної комісії Ольга Соболь, заступник голови комісії Нестор Латик, секретар постійної комісії Анна Березан,  депутат міської ради Іван Турків,  секретар міської ради Ігор Герецький, заступник міського голови Тетяна Лугова, керуючий справами міськвиконкому Іван Ганчар, директорка територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Болехова Олександра Торко, начальник відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Ярослав Голубка, керівниця Центру надання адміністративних послуг Вікторія Гринь.
Відповідно до порядку денного комісія розглянула 13 питань. 11 з них стосувалися надання матеріальних допомог громадянам Болехівщини.З даними проєктами рішень членів комісії та присутніх ознайомила директорка територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Болехова Олександра Торко. 
У ході засідання комісія також обговорила питання щодо затвердження Концепції модернізації Центру надання адміністративних послуг Болехівської міської ради як постійно діючого робочого органу та про утворення Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Болехівської міської ради як постійно діючого робочого органу. Керівниця Центру надання адміністративних послуг Вікторія Гринь ознайомила присутніх, що з метою надання мешканцям громади всіх необхідних соціально важливих адміністративних послуг у зручний і доступний способи та покращення якості їх надання, а також у зв’язку з участю Болехівської міської ради у четвертому раунді Фази впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою», яка передбачає підтримку створення та модернізації центрів надання адміністративних послуг, і виникло питання ухвалення відповідних рішень. 
Всі проєкти рішення члени комісії погодили та подали на чергове пленарне засідання Болехівської міської ради, яке відбудеться 7 липня 2020 року о 10:00 год. в Народному домі м. Болехова.

Постійна комісія міської ради провела чергове засідання

Триває робота депутатів Болехівської міської ради у постійних комісіях. Відтак, сьогодні, 18 березня 2020 року, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань праці, соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, культури, національного...

Триває робота у комісіях міської ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, 25 лютого 2020 року у Болехівській міській раді відбудеться чергове пленарне засідання 51 сесії міської ради VІІ демократичного скликання. Попередньо на засіданнях постійних комісій депутати...

Постійна комісія міської ради провела чергове засідання

Сьогодні, 24 жовтня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань праці, соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, культури, національного та духовного відродження, молодіжної політики,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація