Триває робота депутатів у комісіях
20 сер, 2020 0 Коментарів 898 Переглядів

Триває робота депутатів у комісіях

Сьогодні, 20 серпня  2020 року, у Болехівській міській раді відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів та з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради Марія Стельмах, Василь Юрочко, Руслана Петрюк, Олександр Пічкур, Олег Дьякунович, Надія Заляско, секретар міської ради Ігор Герецький, начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб, начальник відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Ярослав Голубка, керівниця Центру надання адміністративних послуг Вікторія Гринь, головна спеціалістка з питань економіки, зовнішньоекономічної діяльності та туризму відділу ЖКГ БТЕБ міськвиконкому  Мар’яна Вакілова.
Перш за все на порядку денному члени комісії обговорили проєкти рішень про затвердження звіту міського бюджету  за  І півріччя 2020 року та про внесення змін до міського бюджету на 2020 рік, з якими ознайомила начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб. 
Начальник відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності Ярослав Голубка ознайомив з проєктом рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від17.01.2017  № 03-14/17 «Про затвердження структури виконавчих органів Болехівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів»», «Про утворення аукціонної комісії та затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації міста Болехова» та "Про прийняття у комунальну власність квартири".
Далі на порядку денному присутні розглянули проєкти рішень «Про викладення пункту 6 додатку до рішення Болехівської міської ради від 26.11.2019 № 16-48/19 «Про План діяльності Болехівської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік» у новій редакції» та «Про затвердження переліку адміністративних послуг, що надаються у Центрі надання адміністративних послуг Болехівської міської ради».
Обговоривши всі запропоновані до розгляду проєкти рішень члени комісії вирішили подати їх на затвердження на черговому пленарному засіданні міської ради.

Про чергове засідання постійної комісії міської ради з питань ЖКГ

Сьогодні, 16 березня 2020 року, в Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у...

Триває підготовка до першого у цьому році пленарного засідання

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, 21 січня 2020 року о 10.00 годині у Болехівській міській раді (кабінет міського голови) відбудеться чергове пленарне засідання 50 сесії Болехівської міської ради. Передує пленарним...

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

Сьогодні, 16 вересня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація