У Болехові додатково встановлять 9 камер відеоспостереження
21 гру, 2020 0 Коментарів 1 075 Переглядів

У Болехові додатково встановлять 9 камер відеоспостереження

Нещодавно на майданчику електронної системи публічних закупівель ProZorro завершено тендерну закупівлю на придбання обладнання для системи відеоспостереження.
Участь у закупівлі взяли 6 учасників. За результатами розгляду та оцінки тендерної пропозиції  переможцем визначено Товариство з обмеженою відповідальністю "БЕЗПЕКА-ІФ" та згідно з Законом України «Про публічні закупівлі» ухвалено рішення про намір укласти договір. Ціна пропозиції переможця - 69 900,00 грн. З ПДВ.
Відповідно до технічних вимог предмета закупівлі за ці кошти Болехівська міська рада придбала 5 відеокамер Hikvision, з яких: 4 – роботизовані камери, які оснащені великим арсеналом інструментів відеоаналізу, поєднують в собі відмінну якість зображення і чудові експлуатаційні характеристики, та 1 оглядова камера.
Завдяки застосуванню електронної системи закупівель у системі ProZorro вдалося зекономити понад 30 тис. гривень. За ці кошти Болехівська міська рада додатково придбала  ще 4 оглядові камери Hikvision.
Міський голова Іван Яцинин каже, що у планах влади поступово розбудувати міську систему відеоспостереження. На сьогоднішній день у Болехові є 10 загальноміських камер відеоспостереження. Вони зосереджені переважно у людних місцях: перехрестях, головному автошляху в місті, центральній площі тощо. Ця робота запланована з метою забезпечення безпеки для кожного мешканця міста, гостей та туристів.

На вулиці Старобанській у Болехові розпочали відновлення дорожнього покриття

Відповідно до угоди, яку міський голова Іван Яцинин підписав з переможцем переговорної процедури закупівлі, Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРИКАРПАТТЯ ІНВЕСТ ГРУП" розпочало відновлення дорожнього покриття на вулиці Старобанській у...

На вулицях міста встановили сучасне LED-освітлення

Нове вуличне освітлення в місті із сучасними світлодіодними cвітильниками встановили на вулицях Коновальця, С.Стрільців, Хмельницького, Церковній. Це близько 4,5 кілометра нової мережі. «Сучасне освітлення – це безпека руху, безпека на вулицях, це...

Болехівська міська рада зареєстрована на Єдиному вебпорталі відкритих даних

Болехівська міська рада повідомляє, що з метою виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» та постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають...

0 Коментарів

Авторизація