На вулицях міста встановили сучасне LED-освітлення
22 жов, 2020 0 Коментарів 1 663 Перегляди

На вулицях міста встановили сучасне LED-освітлення

Нове вуличне освітлення в місті із сучасними світлодіодними cвітильниками встановили на вулицях Коновальця, С.Стрільців, Хмельницького, Церковній. Це близько 4,5 кілометра нової мережі. 

«Сучасне освітлення – це безпека руху, безпека на вулицях, це економія коштів міського бюджету, адже використання світлодіодних світильників дозволяє економити близько 30% на сплаті за спожиті енергоносії. Лед-світильники мають більший час експлуатації, стійкі до зовнішніх чинників, найбільш комфортні для очей, адаптовані до низьких температур та екологічні у використанні. Тому будівництво та реконструкція зовнішніх мереж вуличного освітлення було одним з пріоритетів для нас, який вдалося реалізувати», – зазначає міський голова Богдан Мельник.
Перш ніж втілити в життя задумане, комунальне підприємство «Болехівський комбінат комунальних підприємств» виготовило проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вуличного освітлення. Відтак 4 серпня 2020 року в системі публічних закупівель "ProZorro" було оголошено відкриті торги. Участь у тендері на проведення робіт взяли двоє учасників. У результаті аукціону визнано переможцем ФОП Зайлера Михайла Петровича, з яким 20 серпня 2020 року Болехівський комбінат комунальних підприємств уклав договір.
За словами секретаря Болехівської міської ради Ігоря Герецького, який тримав на особистому контролі хід проведення робіт, вулиці Коновальця, Січових Стрільців та Церковна були частково освітлені, тут будівництво зовнішніх мереж продовжили, а вулиця Богдана Хмельницького засвітилася вперше. Коштували ці роботи місцевому бюджету близько пів мільйона гривень.

Загалом нове вуличне освітлення впродовж останніх п’яти років вдалося встановити на близько двох десятках вулиць. За кошти міського бюджету освітили вулиці Сухого, Замкову, Савицького, О.Степанівни, Котляревського, Ярошинської, Стуса, Церковну, Крушельницької, Мазепи, Волоську, Лермонтова, Довжанську, Коновальця, С.Стрільців, Хмельницького. Впродовж 2016-2020 років на будівництво, капітальний ремонт та реконструкцію мереж вуличного освітлення на вулицях міста було спрямовано близько 1,7  млн. гривень.

Міський голова Богдан Мельник обговорив проблемні питання Болехівщини та шляхи їх вирішення із

Нещодавно міський голова Богдан Мельник зустрівся із начальником управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації Стебницьким Володимиром Мироновичем з метою обговорення найважливіших проблемних питань Болехівщини. Під...

Звернення міського голови Богдана Мельника до мешканців Болехівщини

Шановна громадо, депутати, члени виконавчого комітету, керівники та працівники управлінь, відділів міськвиконкому, установ, організацій! Завершується п’ятий рік роботи Болехівської міської ради сьомого демократичного скликання. Вони видалися доволі...

Відбулося засідання бюджетної комісії

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, 7 липня 2020 року о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Передує пленарним засіданням робота депутатів Болехівської...

0 Коментарів

Авторизація