Відбулося засідання бюджетної комісії
02 лип, 2020 0 Коментарів 605 Переглядів

Відбулося засідання бюджетної комісії

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, 7 липня 2020 року о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Передує пленарним засіданням робота депутатів Болехівської міської ради у постійних комісіях.
Відтак 1 липня 2020 року відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів за участю депутатів міської ради, секретаря міської ради І.Герецького, заступниці міського голови Т.Лугової, керуючого справами міськвиконкому І.Ганчара, начальниці фінансового управління міськвиконкому Н.Дуб, начальника відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Я.Голубки та керівниці Центру надання адміністративних послуг В.Гринь.  
На порядку денному члени комісії розглянули питання про затвердження звіту міського бюджету за І квартал 2020 року та про внесення змін до міського бюджету на 2020 рік, з якими присутніх ознайомила начальниця фінансового управління міськвиконкому Н.Дуб.
Проєкт рішення про внесення змін передбачає здійснення перерозподілу бюджетних призначень загального фонду (видатки споживання) по управлінню праці та соціального захисту населення, а саме: зменшення бюджетних призначень на оплату природного газу, а збільшення бюджетних призначень на оплату праці.
Окрім цього - здійснити перерозподіл бюджетних призначень спеціального фонду (бюджету розвитку) по міській раді, а саме: зменшити бюджетні призначення на «Співфінансування на придбання автовишки та екскаватора навантажувача для Болехівського комбінату комунальних підприємств», відповідно збільшити бюджетні призначення на «Капітальний ремонт вуличного освітлення по вул.Коновальця, Січових Стрільців, Церковна та Б.Хмельницького в м.Болехові; назву об’єкту«Будівництво централізованого водопостачання по вул. Кобринської, О.Пчілки, Шухевича, Верховинця у м.Болехові» замінити на «Будівництво централізованого водопостачання від перехрестя вул. Довжанська і Мандрика до перехрестя вул. Шухевича з вул. О.Пчілки в м.Болехові».
Йдеться у проєкті рішення і про перерозподіл бюджетних призначень по управлінню освіти, а саме: зменшити бюджетні призначення по загальному фонду (видатки споживання), відповідно збільшити бюджетні призначення по спеціальному фонду (видатки розвитку) на капітальний ремонт огорожі Міжрічанської ЗОШ І-ІІІ ст. та встановлення системи центрального опалення в управлінні освіти).
При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду.
Далі, відповідно до порядку денного, депутати розглянули питання про затвердження Положення про уповноважену особу (особи) відповідальну за організацію та проведення процедури закупівлі/спрощеної закупівлі  в Болехівській міські раді; затвердження Концепції модернізації Центру надання адміністративних послуг Болехівської міської ради як постійно діючого робочого органу а також про утворення Центру надання адміністративних послуг Болехівської міської ради як постійно діючого робочого органу.
Після детального вивчення та обговорення суті питань порядку денного засідання члени комісії вирішили затвердити їх на черговому пленарному засіданні міської ради.

Постійна комісія міської ради провела чергове засідання

Триває робота депутатів Болехівської міської ради у постійних комісіях. Відтак, сьогодні, 18 березня 2020 року, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань праці, соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, культури, національного...

Триває підготовка до першого у цьому році пленарного засідання

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, 21 січня 2020 року о 10.00 годині у Болехівській міській раді (кабінет міського голови) відбудеться чергове пленарне засідання 50 сесії Болехівської міської ради. Передує пленарним...

Постійна депутатська комісія міської ради з питань бюджету провела чергове засідання

Сьогодні, від 20 вересня 2019 року року, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради Стельмах М.Я., Павлик...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація